Forum Discussion

RosPushchalnick's avatar
RosPushchalnick
Rising Novice
28 days ago

BF6-Brak rekompensaty.

Hej. 

Zaraz minie prawię miesiąc od premiery bf6 a ja nadal nie dostałem żadnej rekompensaty za problemy przy premierze. Specjalnie kupiłem na waszej apce grę żeby mieć wszystkie bf razem. Był to niestety błąd widocznie bo mogłem na steama kupić. Specjalnie sobie wolny czas załatwiłem wtedy i co - 7 godzin musiałem czekać na pacza żeby pograć. Szkoda że o tej 1 w nocy jak wszystko działało to już musiałem spać. Wcześniej patrzyłem jak sobie moi koledzy grali na steamie xD. Było mi bardzo przykro. Był niby sposób według, którego można była grać przez tryb portal. Spróbowałem tego po 5h czekania i nic. Przy ładowaniu mapy zawsze mnie gra wywalała do menu. EA kiedy dostane pass i moje 24 dopalacze do expa?

7 Replies

• ravel44's avatar
    ravel44
    Rising Newcomer
    25 days ago

Czy ktoś z Was jest w stanie podać jakie konkretnie kryteria musiał spełnić gracz, aby dostać rekompensate? W komunikacie było jasne, że trzeba było mieć preorder i nie mieć dostępu do gry. I tak dokładnie miały osoby, które mają do Was pretensje. Gra była niegrywalna dla graczy, którzy mieli EA APP, ponieważ nie dało się rozpocząć absolutnie żadnego meczu przez problemy z zawartością. Jako gracze powiniśmy dostać rzeczowe informacje, a Wy jako przedstawiciele producenta powinniście eskalować ten problem wyżej, bo to zwyczajne oszukiwanie ludzi. 

• To samo, wygląda na wyciszenie tematu i udawanie że wszystko już jest super :))))

• OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Vanguard
    25 days ago

Gdyby EA napisało jasno kto nie zakwalifikował się do programu rekompensat to oszczędziliby sobie trochę roboty. A tak to każdy kto miał problem 10.10 z wejściem do gry i na serwery ten oczekiwał rekompensaty. Ja odpaliłem grę bypassem dopiero po 1.5h i też nic nie dostałem. Dlaczego jesteśmy dzieleni na lepszych i gorszych??

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    Seasoned Rookie
    26 days ago

Jak widać jednak całkiem spora ilość osób nic nie otrzymała. W dniu premiery grać nie mogłem, robiłem zgłoszenie przez EA help pisałem na forum a w ocenie EA mnie ten problem nie dotknął. Proszę w takim razie napisać w jaki sposób było to weryfikowane. Nikt nigdzie nie jest w stanie udzielić jakichkolwiek wartościowej informacji. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    26 days ago

Hej wszystkim, 

Informacja na temat wspomnianego przez Was problemu znajduje się tutaj

Otrzymaliśmy potwierdzenie że za zakończony został  przegląd aktywności i czasu w tym okresie  kiedy wystąpił problem. Nagrody zostały przyznane wszystkim kwalifikującym się graczom którzy nie otrzymali zawartości wcześniej z powodu pominięcia w pierwotnej dystrybucji.

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    Seasoned Rookie
    28 days ago

Wczoraj rozmawiałem z konsultantem na ten temat w EA help i dostałem informację że już zakończyli  rozsyłanie rekompensat i nic w tej sprawie nie zrobią. Tak że zostawili nas wszystkich na lodzie.  Naprawdę nie wiem czego się po EA spodziewałem. 

• ravel44's avatar
    ravel44
    Rising Newcomer
    28 days ago

Mam ten sam problem. Czy ludzie z EA w końcu przestaną ignorować graczy i odniosą się do sprawy? Z EA Help ludzie odsyłają na fora, a fora odsyłają do EA HELP.  Problem jest powszechie znany i zgłaszany przez wielu graczy którzy doświadczyli problemów podczas premiery gry na EA APP. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 11 hours ago
171 Posts