Forum Discussion

Swiety_442's avatar
Swiety_442
Seasoned Newcomer
2 months ago

Ps5 wywala z gry, problem z PlayStation network i utracenie połączenia

Cześć, sprawa wygląda tak że nie mam żadnych problemów z internetem a nagle w trakcie gry wywala mnie z meczu i jest napisałem że utracono połączenie z serwerami lub wylogowano z PlayStation network. Nie jest tak co każdy mecz ale co 3 lub 4. Router resetowany mnóstwo razy i konsola wyłączana też gdzieś tyle 

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    31 days ago

Hej Swiety_442​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Możesz powiedzieć nam nieco więcej na temat konfiguracji Twojego połączenia? 

W jaki sposób Twoja konsola łączy się z Internetem?
    Czy do utracenia połączenia dochodzi w określonych trybach, czy nie znalazłeś reguły?
    Czy były przez Ciebie wykonywane jakieś dodatkowe kroki oprócz resetowania routera?

• Swiety_442's avatar
    Swiety_442
    Seasoned Newcomer
    26 days ago

Konsola jest połączona na kablu z routera. Nie ma reguły kiedy wyrzuca mnie z meczu. Resetowanie routera, wyłączanie i włączanie konsoli no i napisanie u was na forum by dowiedzieć się więcej. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Dzięki za odpowiedź Swiety_442​ 

Czy przy rozłączeniu pojawia się komunikat błędu zaczynający się np. od 1:86001S:? Jeśli tak - prześlij nam jego zrzut ekranu. 

Czy istnieje mozliwość, że Twoje konto PSN zalogowane jest również na innym urządzeniu (konsoli)?

• Witam

U mnie niestety podobnie, co drugi mecz wyrzuca z komunikatem czas wyczerpany potem sieć rozłączona. Konsola po kablu do routera, światłowód. Ten problem występuje tylko w Btf6. Inne gry nigdy żadnych problemów.

Ktoś może pomóc ?

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 2 hours ago
190 Posts