bojarczukmSeasoned Newcomer28 days agoNaliczanie punktów za grę - nie nalicza prawidłowo.Cześć. W grze zdobywam kilka tysięcy punktów a w podsumowaniu po zakończeniu walki dostaje 233 punktów. Macie może taki problem ?
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 3 days ago178 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 3 days ago178 Posts
Recent Discussionspytam sie Pytam sie **bleep** gnoje z dice kiedy naprawicie battlefielda 6 i te **bleep** wszystkie bledy po ostanim paczu **bleep** nieudacznicy i nieroby ????!!! Wywala gre bez ostrzeżenia [PC] Cześć wam, mam problem z grą, a mianowicie zaczęło wyłączać mi grę bez żadnego ostrzeżenia. Mam rozegrane 25h i nie miałem żadnych problemów z grą. Od 2 dni gre wywala mi po około 10 minutach bez żad...Permanentny BAN przez pomyłkę Mam głupi problem dosłownie głupi, otóż dostałem permanentnego bana za (w sumie to nawet nie wiem za co) ale żadnych programów hackerskich nie posiadam, a tym bardziej nie używam. Stało się to w ten ...Poprawa rozgrywki dla weteranów i brakujące ficzery z poprzednich wersji? Hej, chciałbym podyskutować i przy okazji przekazać swój feedback na temat rozgrywki z poziomu kogoś kto dużo gra pojazdami naziemnymi, bardziej w formie pytań. Zastanawia mnie dlaczego system obr...Napisy polskie, dubbing angielski Czy jest możliwość zmiany SAMEGO dubbingu na język angielski? tego polskiego to nie da rady słuchać, jest nieporozumieniem W 2025 roku chyba powinna być domyślnie taka opcja.