Forum Discussion

Danielek_Polska's avatar
Danielek_Polska
Seasoned Newcomer
2 days ago

Nie dołączanie do meczu

Witam, Od premiery gry mam problem z częstym niedołączaniem mnie do kolejnych meczów. Sytuacja wygląda w ten sposób, że po zakończonym meczu w lobby pomeczowym pojawia się przycisk Kontynuuj oraz 10-sekundowe odliczanie, jednak nic się nie dzieje. Gram zazwyczaj w czteroosobowej drużynie z trzema kolegami. U nich wszystko działa poprawnie – zostają normalnie dołączeni do kolejnej gry – natomiast ja pozostaję w poprzednim lobby i musimy wychodzić do głównego menu, aby ponownie rozpocząć wyszukiwanie meczu. Próbowałem różnych rozwiązań, m.in. mianowania mnie liderem drużyny, ale nie przyniosło to żadnego efektu. Problem występuje losowo – czasem dołącza mnie poprawnie, a czasem nie. Szukałem rozwiązań w internecie natomiast nie spotkałem się z żadnym poradnikiem na ten temat. Jedynie jedna osoba z grupy na FB o tym wspomniała natomiast bez rozwiązania.  Platforma PC, natomiast moi znajomi na PS5. Nie wydaje mi się jednak, żeby platforma miała tu znaczenie.

No RepliesBe the first to reply

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.121 PostsLatest Activity: 16 seconds ago