A-R-E-K_86_POLRising Novice25 days agoRed sec od broken!Red Sec is broken, not worth the stress. EA doesn’t care, your updates are one big scam. Good luck…
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 7 hours ago220 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 7 hours ago220 Posts
Recent DiscussionsZróbcie coś w końcu z tymi chińskimi cheaterami ! Ja już mam chyba dość tej gry. Ciągle się chwalicie jakie to macie ekstra zabezpieczania ale mi się po prostu już grać na prawdę nie chce. Wchodzę sobie do gry, a tam ja zwykle jacyś goście z ksywka...Duże Mapy Witam kiedy dostaniemy jakieś mapy normalne duże a nie ciągle małe chaotyczne mapy jest tyle map z poprzednich części zamiast je odświeżyć i dodać czekam i czekam wkoncu na jakieś duże mapy bez chaos...Ban i brak możliwości odwołania Pół roku już walczę z EA przez bana nałożonego na moje konto bezpodstawnie. Gram w gry serii od naprawdę wielu lat. nigdy nie oszukiwałem. niejednokrotnie kręciłem kosmiczne statystyki i nigdy nie b...Od kilku aktualizacji czekam aż naprawicie to bf6 W ekwipunku nie pokazuje lvl broni W niektórych broniach pokazuje że jest coś odblokowane mimo że nic nie ma nowego Statystyki nic nie mają wspólnego ze stanem faktycznym mam 412h gry z statystyk ...Ułatwienia dostępności: Ban - granie jedną ręką Możliwy błędny ban – konfiguracja dostępności Cześć, chciałbym zapytać, czy ktoś z EA mógłby przyjrzeć się mojej sytuacji, ponieważ podejrzewam, że mój ban może być wynikiem błędnej detekcji związan...