A-R-E-K_86_POLRising Rookie4 months agoRed sec od broken!Red Sec is broken, not worth the stress. EA doesn’t care, your updates are one big scam. Good luck…
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 1 minute ago240 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 1 minute ago240 Posts
Recent DiscussionsRefund W związku z ograniczeniem trybów gry, które były w grze od początku i dlatego gry nie zwracałem, chciałem dokonać zwrotu gry, ponieważ aktualnie zmieniła diametralnie w stosunku do tego co było na pr...Likwidacja trybu szturm Co sądzicie o likwidacji szturmu? co sądzicie o chowaniu głowy w piasek przez ea i unikaniu odpowiedzi na pytanie o tą fatalną decyzję? Battlefield 6 x Top Gun: Zwiastun kinowy trybu Atak na Lotniskowiec Graj w Top Gun w Sezonie 4 za darmo od 18 sierpnia. Wzbij się w przestworza i zostań najlepszym z najlepszych. Aktualizacja Top Gun trafi do Battlefield 6 18 sierpnia, wprowadzając dynamiczne ...Ranked Witam ,mam pytanie odnośnie rankedow ,bo strasznie mnie to denerwuje i moich znajomych z którymi Gramy jako zespół, To wiec tak, wczoraj spiknelismy się z ziomkami na parę męczy rankedowych i stało...Tactical sprint Hej witam Uważam że bf6 jest naprawdę dobra gra a ostatnia aktualizacja dała naprawdę dobre mapy ale w tym wszystkim brakuje moim zdaniem sprintu taktycznego Myślę że gra dostała by taka nową energi...