A-R-E-K_86_POLNew Rookie3 months agoRed sec od broken!Red Sec is broken, not worth the stress. EA doesn’t care, your updates are one big scam. Good luck…
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 1 day ago236 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 1 day ago236 Posts
Recent Discussions[PORADNIK] Rozwiązywanie problemów z komunikatami o błędach w Battlefield 6 W tym poradniku znajdziesz proste kroki, które pomogą Ci uporać się z najczęstszymi komunikatami i kodami błędów w grze Battlefield 6. Przed rozpoczęciem Zanim przejdziesz do rozwiązywania konkre...Nieśmiertelniki Hejo Czy tylko ja mam takie wrażenie że nieśmiertelniki stały się tak jakby niepotrzebne ale sąaby wydawaćna nie pieniądze? BF4,1,5 jak ktoś Cię pokonał to było widać jaki ma nieśmiertelniki. W BF6 ...Błąd reanimacji Po aktualizacji pojawił się błąd dzięki któremu możemy reanimować wszystkich nie będąc wsparciem. Wystarczy że podniesiesz zestaw wsparcia (wroga lub sojusznika) ponownie podniesiesz swój zestaw np. ...Punkt Uderzenia! Kiedy powróci? Jakieś info? Kiedy naprawicie Punkt Uderzenia? To już ponad miesiąc bez tego trybu. Śmigłowiec szturmowy Panowie z DICE. Latam już śmigłowcem szturmowym jakiś czas. Jednak brakuje mi większej różnorodności np. w środkach zaradczych. Dobrze było by wprowadzić gaśnicę i ECM Jammer. Dodatkowo strzelec w śm...