A-R-E-K_86_POLNew Novice1 day agoRed sec od broken!Red Sec is broken, not worth the stress. EA doesn’t care, your updates are one big scam. Good luck…
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 16 hours ago214 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 16 hours ago214 Posts
Recent DiscussionsProblem z dodatkami do broni Witam mam problem z dodatkami do broni , nie ważne czy w menu czy w grze ustawiam moje dodatki do broni , natomiast kiedy zaczyna się następny mecz dodatki sie zmieniają , bardzo irytująca sprawa Red sec od broken! Red Sec is broken, not worth the stress. EA doesn’t care, your updates are one big scam. Good luck… Pernamentny ban za nic Czesc wszystkim, pisze, bo moze ktos mial podobna sytuacje i wie, co z tym zrobic. Gram w Battlefielda 6 od premiery, przez subskrypcje EA Play Pro czyli na PC, bo ta subskrypcja nawet nie dziala n...Duże Mapy Witam kiedy dostaniemy jakieś mapy normalne duże a nie ciągle małe chaotyczne mapy jest tyle map z poprzednich części zamiast je odświeżyć i dodać czekam i czekam wkoncu na jakieś duże mapy bez chaos...Problem z przegrzewaniem się komputera Witam, od zeszłego tygodnia po aktualizacji nowej mapy Hagenthal mój komputer bardzo się przegrzewa, temperatury na procesorze sięgają 90 stopni a na karcie graficznej grubo ponad 80 przez co kompute...