Forum Discussion

Ghostbolos's avatar
Ghostbolos
Newcomer
14 hours ago

Refund

W związku z ograniczeniem trybów gry, które były w grze od początku i dlatego gry nie zwracałem, chciałem dokonać zwrotu gry, ponieważ aktualnie zmieniła diametralnie w stosunku do tego co było na premierze. Oczywiście narzędzie do refunda nie widzi gry, a tworzenie ticketa mam wrażenie jest popsute, ponieważ dostaję wiadomość że ,,dziękujemy za kontakt" ale nie widzę żadnego podglądu stworzonych ticketów, w sprawach nie widnieje. Możliwe, że 2 tygodnie od zgłoszenia reklamacji minęły także sprawa powinna zostać zaakceptowana. 

Proszę o informacje jak to u Państwa wygląda i przede wszystkim o kontakt, który jest niemiłosiernie utrudniony (dlatego piszę na forum).

,Ghostbolos

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    13 hours ago

Hej Ghostbolos​ 

Rozumiem frustrację. Z poziomu forum nie mamy jednak dostępu do zgłoszeń ani danych dotyczących zakupów, więc nie jestem w stanie sprawdzić, czy Twoja sprawa została prawidłowo utworzona, lub jaki ma obecnie status.

Jeśli gra została kupiona bezpośrednio w EA app lub na EA.com, dostępność standardowego zwrotu możesz sprawdzić za pomocą oficjalnego narzędzia do zwrotów. Jeżeli gra się tam nie pojawia, pozostaje kontakt z nami za pomocą czatu.

https://help.ea.com/en/customer-care/

• O tym narzędziu pisałem - dostaję informację dziękuję za kontakt i tyle. Nie tworzy, a przynajmniej nie widać żadnego ticketa, nie ma żadnego chatboxa. Od zgłoszenia, jest cały czas cisza.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 13 hours ago
240 Posts