Forum Discussion

gajoss28's avatar
gajoss28
Seasoned Novice
29 days ago

Sterowanie dronem zwiadowcy

Witam, wszystkich serdecznie, jeżeli ten temat już istnieje to proszę mnie przekierować a ten zamknąć. Mianowicie sprawa jest taka że nie mogę znaleźć klawiszy przypisanych do sterowania dronem zwiadowcy. Strzałki działają tylko na rozglądanie się a nie można latać na boki, do przodu i do tyłu. Gdzie znajdę możliwość przypisania klawiszy na PC.

14 Replies

• gajoss28's avatar
    gajoss28
    Seasoned Novice
    28 days ago

Usunięcie wszystkich strzałek ze sterowania pojazdami (wszystkimi) nic nie dało

• A7I3N's avatar
    A7I3N
    Seasoned Rookie
    28 days ago

Czyli twierdzisz że po wyzerowaniu przycisku odpowiadającego za daną czynność dalej na tą czynność reaguje?, to nie pomogę.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    27 days ago

Hej gajoss28​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Obecnie nie ma możliwości zmiany przycisków przypisanych dla poruszania się drona zwiadowcy. Ruch opisany przez Ciebie jest możliwy tylko poprzez WSAD i nie ma możliwości zmiany go na strzałki bezpośrednio w grze. 

Tutaj znajdziesz wątek na angielskim forum, gdzie została poruszona ta kwestia. 

• A7I3N's avatar
    A7I3N
    Seasoned Rookie
    27 days ago

Ja mam na 8,6,4,2, <NL>, dlatego się zdziwiłem.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 36 minutes ago
196 Posts