TRYB LOKALNY PRZECIWKO BOTOM/IA W BATTLEFIELD 6
Mam nadzieję i modlę się, aby EA, DICE i zespół Battlefield Labs rozważyli moją prośbę o dodanie lokalnego trybu gry przeciwko botom/IA w podstawowej wersji wielkiej gry, która wkrótce zostanie wydana 10 października 2025 roku, Battlefield 6, ponieważ mogłoby to przyciągnąć jeszcze większą uwagę i zachęcić więcej osób do zakupu, pozwalając tym, którzy nie mogą sobie pozwolić na subskrypcję online lub mają słabe połączenie/wifi, doświadczyć istoty Battlefield bez żadnych problemów.
Tak jak Call of Duty zrobiło to w prawie wszystkich swoich grach, uważam, że byłoby miłym zaskoczeniem i prezentem dla społeczności Battlefield, aby mieć tryb botów/IA, tryb, którego powrót był od lat wzywany od Battlefield 2, co zwiększyłoby liczbę graczy, ponieważ rozszerzyłoby to zasięg dla dużej grupy osób, które, jak już powiedziałem, nie mogą sobie pozwolić na subskrypcję online.
Mam nadzieję, że zespół EA, DICE i Battlefield Labs rozważy propozycję tej grupy ludzi, którzy proszą o lokalny tryb w Battlefield i przemyśli to, ponieważ to dobry pomysł.
Bardzo dziękuję tym, którzy oglądają tę publikację i czytają tę propozycję.
TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI: Jak zgłaszać uwagi, opinie i problemy techniczne z testów Beta BF 6
Battlefield 6 jest obecnie w fazie testów Beta, co oznacza, że wszelkie uwagi, opinie i problemy techniczne możecie zgłaszać na dedykowanej tablicy battlefield-6-beta-en. Informacje zebrane podczas testów pomogą nam udoskonalić finalną wersję gry.
Jeśli znajdziesz wiele błędów, utwórz osobny wątek dla każdego z nich. Oddziel również posty dotyczące błędów od postów zawierających opinie. Chociaż może się to wydawać uciążliwe, pomaga nam to dotrzeć do sedna błędów, zapewniając bardziej efektywne doświadczenie zarówno dla Ciebie, jak i dla nas.
Prosimy o zamieszczanie tematów z jasnym opisem problemu. Oto kilka typowych informacji, które powinny zostać uwzględnione:
- Platforma:
- Tag gracza/PSN ID/EA ID:
- Tryb gry i miejsce, w którym wystąpił problem:
- Podsumowanie problemu:
- Potencjalne kroki reprodukcji:
- Czas pojawienia się problemu (data, godzina, strefa czasowa):
- Filmy lub zrzuty ekranu:
Dziękujemy za Wasze wsparcie i zaangażowanie! Wasze opinie są dla nas niezwykle cenne, ponieważ pomagają stworzyć lepsze doświadczenia dla wszystkich graczy. Dołączcie do społeczności testerów i bądźcie częścią procesu kształtowania przyszłości Battlefield!