Ja też bym chętnie napisał bezpośrednio do nich żeby spróbować odzyskać kasę za oszukanie mnie i pewnie większości graczy bo to nawet nie była gra zła na premierę ale teraz po ich tak zwanych łatkach jest to gniot chyba jedna z najgorszych gier w tym roku i technicznie najgorszy BF ze wszystkich części nawet bfV nie miał takich problemów, EA obiecuje cały czas że naprawią to i tam to, a tylko więcej psują niż naprawiają ja im daje czas do 9.12.2025 jeżeli nie naprawią netcodu i ten śmieszny bloom nie zostanie naprawiony to będę robił wszystko by bojkotować tą grę, chociaż nawet nie trzeba bo gdzie nie wejdę nawet na zagranicznych forach opinia jest taka sama z dnia na dzień coraz gorsza i skończy się tak że garstka najbardziej zagorzałych graczy zostanie w tej grze i ciekawe czy wtedy będzie im się opłacać robić sezony dla garstki , bo tu tylko o to im chodzi , kiedyś gry robili z pasją ale dziś nie wiele jest takich producentów gier, wydaje mi się że to może być ostatni BF który odniósł sukces bo po następnego mało kto się zgłosi. Era EA i innych gamingowych korpo się skończyła nic ostatnio fajnego nie wydali, myślą że zrobią grafikę, efekty i będzie git, a tak naprawdę odcinają kwity, robią z nas głupków, bo myślą że większość z nas jest tak uzależniona że i tak kupi dalej ich szmiry, ja już powiedziałem i będę mówił ostania jakakolwiek gra od EA którą kupiłem, dla mnie są oszustami, bo to co wydali dziś jest zupełnie innym tworem w złym tego słowa znaczeniu, jak kilka lat temu wyszedł reboot Call of Duty mw3 to powiedziałem że to ostatni CoD jako kupiłem i ostania gra od activision nawet moja ulubiona seria jak diablo 4 nie kupiłem. Od Ubisoftu powiedziałem że żadnej gry na premierę i żadnej w wersji deluxe, bo ich gry nie są warte więcej niż kilkanaście lub kilka dziesiąt złoty max, także dziś dołącza do nich EA i mnie są skreśleni totalnie, myślałem że im nie tylko zależy na kasie ale też choć trochę na graczach ale oni mają nas gdzieś totalnie