Forum Discussion

87f66647dc8bb286's avatar
87f66647dc8bb286
Seasoned Newcomer
13 days ago

Wyzwanie „Ogień Ciągły” nie odblokowało broni KORD 6P67 (bug progresji)

Cześć, mam problem z wyzwaniem „Ogień Ciągły” w Battlefield 6 i potrzebuję pomocy, bo wygląda to na błąd progresji.

Ukończyłem w pełni Ogień Ciągły 1, 2 i 3.

Za etap 2 otrzymałem poprawnie broń NVO-228E, za etap 3 również dostałem nagrodę.

Jednak etap 1 nie przyznał mi broni KORD 6P67, mimo że wyzwanie jest w 100% ukończone i widnieje jako zaliczone.

Gra automatycznie przerzuciła mnie do wyzwań poziomu 2 i 3, więc nie mogę już powtórzyć poziomu 1 ani otrzymać broni w normalny sposób. Oznacza to, że gra pominęła nagrodę — typowy „skipped reward bug”.

Próbowałem już:

– restartu gry

– restartu konsoli (Xbox Series S)

– wejścia na oficjalne serwery

– rozegrania kilku gier w Podboju i Przełamaniu

– ponownego śledzenia wyzwań

Niestety nic nie pomogło.

Czy ktoś z EA może przekazać sprawę dalej lub potwierdzić, że broń może być ręcznie przyznana w takim przypadku?

Dołączyłem screeny z menu wyzwań i ekwipunku jako dowód.

Z góry dziękuję za pomoc — nie chcę tracić progresu, bo wyzwanie jest wykonane, a broń nadal zablokowana.

6 Replies

• Czarny1903's avatar
    Czarny1903
    Rising Newcomer
    9 days ago

Mam to samo i nie tylko z tym zadaniem tak samo nie otrzymałem znacznika odrodzen i karabinki qbz ...

• Fiziek150's avatar
    Fiziek150
    Rising Newcomer
    10 days ago

widze ze EA od tygodnia nie potrafi naprawic takiego bledu, ja odpuscilem poczekam na nową mete bo nied chce sie grac jak wszyscy graja bronmi z mety a ty masz zablokowane...

• pofborow's avatar
    pofborow
    Seasoned Newcomer
    13 days ago

Mam ten sam problem w PS5  tez nic nie pomoglo :) 

11.11.2025 po dzisiejszej aktualizacji patcha dalej zablokowane :/

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.164 PostsLatest Activity: 17 hours ago