zgłoszenie cheatera
Witam. Zdaje sobie sprawę, że to nie jest miejsce do zgłaszania tego ( oficjalne zgłoszenie poszło już w grze i przez ea support ), ale tak dla pewności zostawiam jeszcze zgłoszenie tutaj, ponieważ chce mieć pewność że wszystkie "fronty" działają, a przynajmniej mają świadomość takiego incydentu. Mam w grze już sporo czasu i w sumie na plus jest to, że od premiery dopiero dzisiaj spotykam się z hackerem, który nawet tego nie ukrywa po nazwie w grze i ogólnym graniu.
[edytowane przez EA_Kuba]
Nie mam żadnego nagrania z rozgrywki, ale wystarczy spojrzeć tutaj na statystyki z gier, praktycznie w każdej minimum 80% jego zabójstw to zabójstwa w głowę, zdarzają się że wszystkie zabójstwa z gry to strzały w głowę, i to nie ze snajperki a ze zwykłej m4-ki. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że chłop ma 87my poziom, więc jakim cudem jeszcze nie dostał bana? Jego nazwa na EA to "[edytowane przez EA_Kuba]" więc nawet w nazwie użytkownika łamie zasady. Mam nadzieję, że odpowiednie osoby szybko się tym zajmą i nie będzie psuł rozgrywki innym graczom. Dziękuję i pozdrawiam.
EA_Kuba - post edytowany zgodnie z zasadami forum odnośnie szkalowania