Forum Discussion

Krish_Szynka's avatar
Krish_Szynka
Rising Novice
22 hours ago

Bf 6 anticheat

cześć chciałbym dowiedzieć się czy moje odwołanie istnieje czy jest ignorowane, moje ostatnie 3 odwołania zostały nie przyjęte i sprawa została zamknieta, odpisywałem wtedy pod wpływem emocji, ponieważ nie otrzymywałem powodu bana, co było kompletnie dziwne od strony EA ponieważ taka informacja, dla klienta powinna być podana. Także wiziąłem cały temat pod inny kąt, dowiedziałem się paru rzeczy. Napisałem teraz spokojne odwołanie wyjaśniając i przepraszając co było powodem tego bana. Otóż doszło do tego że głownym powodem bana jest to że posiadałem TRAINER do gry single-player który sciągnałem 4 lata temu gdy byłem sparaliżowany by móc grać sobie w Baldurs Gate3. Trainer użyłem tylko raz. I go nie usunąłem przez co przez te lata lezał na komputerze. Odpaliłem BF6 i było wszystko dobrze grałem nie było problemu i nagle dostałem bana, okazuje sie że głównym powodem bana jest TRAINER. Co jest dla mnie niedorzeczne. Ponieważ one nie wpływają na MULIT-player. prędzej to bym musiał KUPIĆ cheat opłacany miesiecznie bym mogł cheatować w BF6 multiplayer. Odwołałem się wszelkie moje wczesniejsze odwołania były załatwiane 3 dni. Tym razem moje odwołanie trawa już 20 dni. Jest w stanie ''Oczekiwanie na studio'' Ono jest ignorowane czy bedzie ono rozpatrzane? Grałem w bf6 na koncie mojego przyjaciela z mojego komputera i tam bana nie dostałem??? Więc jak to jest.. Ten anticheat działa poprawnie czy raz na jakiś czas coś wykryje?..

[Moved to BF6 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM]

No RepliesBe the first to reply

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.118 PostsLatest Activity: 29 minutes ago