Forum Discussion

749wp1dhn76o's avatar
749wp1dhn76o
Rising Newcomer
21 days ago

Błąd pliku zapisu PC

Dzień dobry, uruchomiłem dziś grę i podczas pierwszego uruchomienia gra po upływie niecałej minuty wyłączyła się. Po ponownym uruchomieniu gry otrzymałem komunikat poniżej. Gdy uruchomiłem grę po raz trzeci, gra wczytała mi się od początku - mam na myśli, początkowy filmik z wprowadzaniem oraz wyzerowane doczasowe wyniki. 

Cytuję: "Uwaga. Twój plik zapisu jest uszkodzony i nie może być wczytany. Kontynuuj, aby zastąpić zapis.""

Bardzo proszę o przywrócenie moich poprzednich osiągnięć lub dodanie levelu, który wbiłem wraz z dodatkami do broni i klas, które już zdobyłem.
Gra jest skonstruowana tak, aby wraz z każdym kolejnym levelem grało nam się przyjemniej, a mój poświęcony czas został stracony. Ponowne ogrywanie na niskim levelu bywa frustrujące,  dlatego bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. 

Sprawę wysłałem do użytkownika "EA_Kalina".

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 hours ago

Hej 749wp1dhn76o

Wybacz późną odpowiedź.

Plik zapisu odnosi się do Twojego progresu w kampanii dla jednego gracza, oraz ustawień gry (ustawień klawiszy, grafiki etc.)

Twoje statystyki (rozegrane mecze, odblokowane bronie) przypisane są do Twojego konta EA i nie ma możliwości by zostały utracone przez uszkodzony, lub usunięty lokalny plik.

Rozumiem, że od Twojego postu minęło już trochę czasu dlatego najpierw chciałbym dowiedzieć się, czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago
232 Posts