StreetDancer2002Newcomer2 months agoBłąd z misjami Misje na bronie i gadżety są zrobione, a dalej nie są odblokowane co zrobić? obraz_2025-11-18_152207960.png170 KBobraz_2025-11-18_152321324.png97 KBobraz_2025-11-18_152228685.png155 KBobraz_2025-11-18_152427610.png34 KB
EA_KubaCommunity Manager1 month agoHej StreetDancer2002 Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 17 hours ago203 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 17 hours ago203 Posts
Recent DiscussionsBłąd połączenia Gra multiplayer działa poprawnie. Jak uruchamiam kampanie, gra się wyłącza, odpala się launcher kampanii i wyskakuje błąd połączenia. Nie zależnie czy to kontynuacja czy restart misji, nie mogę nic w...Brak skina Versatile z Twitch od 3 miesięcy i brak wsparcia ze strony Supportu Niestety, dalej nie dostałem skina Versatile za transmisje twitch i suba. Sprawa trwa już 3 miesiące i polega na wymianie tych samych maili z Supportem, który to wysyła mi bezmyślnie templatki ewiden...Wywala do puliptu albo zacina się gra i nic się nie da zrobić Proszę o pomoc ciągle mi się zawiesza gra albo wywala do pulpitu - w załączniku raport Mocne zacinanie się gry Od winter dlc gra stała się niegrywalna. Wciskanie klawiszy na klawiaturze podczas rozgrywki powoduje przycięcie gry na ułamek sekundy. Czuję się jak w power poincie. Czy możecie w końcu rozwiązać te...Stabilizacja celowa. Stabilizacja celowania na PC nie dziala. Nie zaleznie od przypisanego klawisza, przycisku na myszce postac nie wstrzymuje oddechu a celownik goni góra dól. Jakies pomysly co mozna z tym zrobic?