StreetDancer2002Newcomer7 months agoBłąd z misjami Misje na bronie i gadżety są zrobione, a dalej nie są odblokowane co zrobić? obraz_2025-11-18_152207960.png170 KBobraz_2025-11-18_152321324.png97 KBobraz_2025-11-18_152228685.png155 KBobraz_2025-11-18_152427610.png34 KB
EA_KubaCommunity Manager7 months agoHej StreetDancer2002 Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago257 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago257 Posts
Recent DiscussionsPo ostatniej aktualizacji gra działa w slowmotion Cześć, po ostatniej aktualizacji gra w multiplayer stała się niemożliwa. Nagle zużycie mojego CPU wzrosło na tyle, że gra teraz działa w trybie slowmotion. Czy ktoś ma radę na taki problem? Przybliżenie broni - błąd przytrzymaj! poj. latający Cześć, od ostatniego patcha wsiadając w jakikolwiek pojazd latający nie działa pod PPM przybliżenie broni w funkcji przytrzymaj. Działa tylko naciśnij. Wszystkie ustawienia są poprawne dodam że wsiad...Gra sie nie włącza Witam, przychodzę z problemem Battlefield 6, kiedy włączam grę uruchamia się w czarnym oknie i po chwili się wyłącza, stan bezpiecznego rozruchu mam włączony tak samo jak inne potrzebne ustawienia do...Aktualizacja po raz kolejny podczas podbierania aktualizacji gra pobiera się całkowicie od nowa pobiera aż 127gb choć były ściągnięte Najpierw wyrzucanie do EA app teraz komunikat o wygaśnięciu sesji Wczoraj gra działała tak jak zawsze, nic nie instalowałem nic nie grzebałem w ustawieniach, nagle gra po prostu nie chciała się odpalić... Wyrzucało mnie spowrotem do EA app, przejrzałem biosa, plik...