StreetDancer2002Newcomer6 months agoBłąd z misjamiMisje na bronie i gadżety są zrobione, a dalej nie są odblokowaneco zrobić?obraz_2025-11-18_152207960.png170 KBobraz_2025-11-18_152321324.png97 KBobraz_2025-11-18_152228685.png155 KBobraz_2025-11-18_152427610.png34 KB
1 ReplyReplies sorted by NewestEA_KubaCommunity Manager6 months agoHej StreetDancer2002 Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
EA_KubaCommunity Manager6 months agoHej StreetDancer2002 Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 15 days ago247 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 15 days ago247 Posts
Recent DiscussionsREDSEC PROBLEMY TECHNICZNE Zwracam się do was gdyż dosłownie nie mam już siły dalej borykać się z problemami które występują z grą REDSEC od ponad 100 godzin widziałem tak dużą ilość błędów w grze, że przez 15 lat nie miałem d...problem z uruchamianiem wiekszych map mam problem z uruchamianiem niektorych map w grze tych najwiekszych jakie sa + tej ktora weszla wraz z trybem skazenie. gdy chce odpalic jakas z tych map laduje sie ona na ok 20% po czym gra sie zawi...Problem z zamykająca się grą bez żadnego błędu. Witam. Po pewnym czasie zainstalowałem z powrotem grę. Po kilku minutach gry, ona po prostu się zamyka. Nie dostaje żadnych komunikatów o błędach. Sterownik został przeinstalowany, gra była naprawian...Zamrożenie PC po ostatniej aktualizacji Anti-cheat Javelin podczas gry w BF6 Witam, Odkąd 1 kwietnia zaktualizował mi się anticheat Javelin, gra w losowych przypadkach powoduje zamrożenie komputera. Obraz, który był zostaje na ekranie, wszystko niby pracuje normalnie, ale ko...Redsec i może w bf6 problem z światłem Ost. Pobrałem redsec na ps5 slim a myślę sobie sprawdzę jak to śmiga i co gra się spoko , ale jest problem co jakiś czas światła wariują i nic nie widać jakieś glicze dziwne jak z flash bang czasem k...