Forum Discussion

WalkerTV's avatar
WalkerTV
New Rookie
13 days ago
Solved

Ban BF6 - pomyłka przy banie

Dzień dobry,

Dzień dobry, Otrzymałem blokadę, Co jest podstawą blokady konta? Nigdy nie używałem żadnych niedozwolonych programów do gier. Grę kupiłem za prawie 300zł nikt o zdrowych zmysłach by nie odpalał programów do oszukiwania. Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy, ponieważ zostałem potraktowany niesprawiedliwie. 

Sprawa #228023212 

Pozdrawiam 

• Rozumiemy, że sytuacja, z którą się mierzycie, jest frustrująca. Natomiast tu na forum nie mamy możliwości sprawdzenia szczegółów Waszych kont, historii zgłoszeń czy też powodu zawieszenia/ blokady. Jeśli Wasze odwołania zostały już rozpatrzone, oznacza to, że niezależny zespół dokładnie przeanalizował sprawy i nie znalazł podstaw do zmiany decyzji.

Jeśli jednak posiadacie nowe informacje, które mogą pomóc w ponownej weryfikacji, możecie je przesłać, wykonując kroki opisane na stronie EA Help. Tam również możecie śledzić status swoich zgłoszeń.

Pamiętajcie: nie twórzcie wątków ani wpisów dotyczących swoich banów i nie proście znajomych, by robili to za Was. Omawianie działań moderacji jest niezgodne z naszymi zasadami i może skutkować przedłużeniem Waszego bana, a nawet problemami dla osób, które w takiej dyskusji wezmą udział.

Z racji tego, że dyskusja ta zboczyła z kursu konstruktywnej dyskusji, oraz pojawiły się w niej groźby prawne - zostaje ona zamknięta. Część postów z tego wątku zostały z niego usunięte ponieważ naruszały regulamin forum. 

Tworzenie podobnych dyskusji, które w niekonstruktywny sposób odnoszą się do napotkanego przez Was problemu będą usuwane. 

33 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • Marian_mort's avatar
    Marian_mort
    Seasoned Traveler
    13 days ago

Coraz nas więcej, a rozwiązania brak! Szykuj się niestety kolego na ciężkie 2-3 tygodnie walki. Pamiętaj że pierwsza odpowiedz najpewniej będzie odmowna i automatyczna, ale się nie zniechęcaj. U mnie tak było, dopiero wtedy trafiła "do studia", czyli de facto zmarnowano mi kilka dni na nic.

• Mam ten sam problem, wielu innych graczy również. A przed dzień bana mocno zasiliłem konto w Bf więc dla mnie stratą jest znacznie większa.. Zgłoś i czekaj na odpowiedź, nic innego nie da się obecnie zrobić. 
    A tutaj każdy specjalista i tak powie, że odpalony byłeś i tyle z tej pomocy. :)

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.163 PostsLatest Activity: 2 days ago