Forum Discussion

Ego2Be's avatar
Ego2Be
New Novice
5 days ago

Battlefield 6 lagi

cześć mam problem z serwerami oficjalnymi bf.
Postać pływa przycina się no po prostu lagi 

ale jak wyszukuje ręcznie serwery hostowane wszystko śmiga zero jakichkolwiek problemów.

internet światłowód 1gb

takze internet odpada 🤷🏻‍♂️

9 Replies

• Ego2Be's avatar
    Ego2Be
    New Novice
    18 hours ago

Nie no tragedii nie ma 🙃 gorsze gnioty wychodziły na premierę 🫡

• Ta gra ma tyle błędów, że szkoda tracić czas na to coś co starają nazwać się "grą".

• Ego2Be's avatar
    Ego2Be
    New Novice
    2 days ago

EA_Kuba​ 
    Tak łączę się za pomocą WiFi, mam killer double shot pro. Nigdy żadnego problemu nie było z innymi grami po WiFi. Ustawienia dałem na najniższe i problem dalej występuje na serwerach wyszukujących automatycznie „sugerowanych trybach” a na serwerach wyszukanych ręcznie,,w przeglądarce” działa bez zarzutu mówię oczywiście na large mapach podoboju 64graczy. Nie jest to żaden problem ale tak mnie ciekawi trochę gdzie leży przyczyna czy łączy mnie po prostu z serwerami z wysokim pingiem ? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej Ego2Be​ 

Dzięki za odpowiedź i przesłany klip. 

Ikonki, które widzisz w lewym górnym rogu wskazują na niską liczbę klatek oraz jitter (opóźnienie), występują one razem z racji tego, że jedna jest przyczyną drugiego. 

Jeśli Twój laptop łączy się z internetem poprzez Wi-Fi połącz go poprzez kabel. 
    Przed uruchomieniem gry wyłącz wszystkie programy, które mogą obciążać połączenie/procesor komputera. 

Z racji tego, że miałem podobny problem na moim laptopie, mogę też potwierdzić, że w moim przypadku również pomogło zmniejszenie ustawień grafiki na komputerze. Dlatego dla testu zmniejsz wszystkie wartości najniżej jak to możliwe i ponownie uruchom grę.

• Włącz w ustawieniach metryki internetowe i ping w tabeli, zrób krótkie nagranie (30 sekund max) podczas meczu i wrzuć tu lub na youtube.

• Ego2Be's avatar
    Ego2Be
    New Novice
    4 days ago

tylko że tu nie chodzi o grafikę bo na hostowanych serwerach z niskim pingiem jest wszystko okej 

• Spróbuj zejść w dół z ustawieniami grafiki. Mnie to pomogło 

• Sirqwerrty's avatar
    Sirqwerrty
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Mam ten sam problem, ścinki, lagi - net tak samo światłowód.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.93 PostsLatest Activity: 30 minutes ago