Forum Discussion

v-max___pl's avatar
v-max___pl
Rising Novice
5 days ago

BF6 to.........

Cześć, chciałbym podzielić się moją opinią na temat BF6.

W BF-y gram od 12 lat,  ale takiego syfu jak najnowszy BF to chyba jeszcze nie wypuścili. Ilość błędów i cziterów poraża. Błędy z detekcją obrażeń..........wywalasz w przeciwnika z bliskiej odległości  cały magazynek .........i nic. On się odwraca i w ułamek sekundy cię rozwala. To parodia gry.

W bete grało się super, a finalna wersjia gry......hmm ..........delikatnie mówiąc kupa.

Przeglądając internety okazuje się, że bardzo duża cześć graczy ma ten sam  problem.

Uważam, że po raz kolejny EA oszukało graczy.

To ostatnia gra DICE/EA którą kupuje. 

To nie płacz, tylko przestroga dla tych co jeszcze nie kupiło tej "gry" 

1 Reply

• Maka47on's avatar
    Maka47on
    New Traveler
    4 days ago

Żałuje zakupu, za długo grałem dla zwrotu czego żałuje jeszcze bardziej, okropny syf, nic nie działa jak trzeba, przez błędy detekcji wiele razy zginąłem ukryty za ścianą,  nie działała mi na premierę bo gram przez EA app, obiecywali odszkodowanie i na obiecywaniu się skończyło, nie dostaje też nagród daily, zadania klasowe są zepsute,  najgorzej wydane ponad 400zł w moim życiu, po 2042 kupionym przedpremierowo mówiłem że nigdy więcej nie popełnie tego błędu i niestety zaufałem EA i popełniłem, ale nie będzie już do trzech razy sztuka, nigdy więcej nie kupię gry od EA, za każdym razem dostaje w zamian za wydane pieniądze chłam i obietnice poprawy z których nic nie wychodzi.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.98 PostsLatest Activity: 6 hours ago