Forum Discussion

buraczynskidamia's avatar
buraczynskidamia
Seasoned Newcomer
4 days ago

Battlefield 6 steam problem z kampanią single

Otóż mam problem z kampanią na steam, chodzi o to, że gra odpala normalnie,  multi działa, nie wiem czego sie czepić dodam że pobieraniu steam widnieje że gra nie została wydana. O co chodzi?

6 Replies

• Nie napisałem najważniejszego. gdy odpalam kampanie przechodzi do wyboru trudności gry i bez względu jaki poziom wybiorę wywala do pulpitu bez żadnego błędu

• Mam ten sam problem tylko że ja mam grę na EApp.

• mam ten sam problem. Używam  laptopa  MSI VECTOR GP77 13V . Gra się uruchamia w momencie wejścia do kampanii i próbie wyboru poziomu trudności gra się zawiesza i powracam do pulpitu win. Czy w końcu ktoś coś poradzi.

• DoonMakaroon's avatar
    DoonMakaroon
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Ja mam to samo ale sprawidziłem zgodność plików. Kampania to jakby oddzielny launcher więc zamknie Ci multi tj. wywali do pulpitu i powinno włączyć Ci singla 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 hours ago

Hej buraczynskidamia​ 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

Sprawdź proszę czy uda Ci się go rozwiązać poprzez ponowne pobranie DLC na Steam.

• buraczynskidamia's avatar
    buraczynskidamia
    Seasoned Newcomer
    11 hours ago

Nope. Problem nadal występuje. Próbowałem wszystkiego tj.  ponowna instalacja gry, wszystkich DLC, odinstalowanie DLC do multi, wyłączona zapora itd. Secure boot i TPM 2.0 też jest ok.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.66 PostsLatest Activity: 2 hours ago