Hej, problem jest taki że jak nawet zwrócę grę to nie bede miał sposobu grania w BF6 na moim koncie steam, ponieważ jest zlinkowany z tym kontem i nie mogę go odlinkować będąc pod banem :D.. to jest naprawdę irytujące, gra mi działa normalnie na koncie znajomego, bana nie dostałem ani nic nie ma. za problem faktycznie stał trainer którego posiadałem do baldurs gate3 single-player. Co mnie drażni.. Także mój steam nie może grać w BF6 jakbym chciał to bym musiał grać na innym koncie.. ale z jakiegoś powodu nie chce tego robić bo boli mnie fakt brak dostepu do mojego officjalnego konta steam. Dlatego walcze o odzyskanie. Wciąż mam status '' Oczekiwanie na Studio'' gdy ostatnie moje zgloszenia dawałem to takiego statusu nigdy nie miałem, dopiero teraz jak im wytlumaczylem co było powodem i było to bez mojej wiedzy.. no bo jak inaczej mam to skomentowac skoro tego trainera użyłem raz do jednego questa w Baldurs gate3 4 lata temu... Dziwi mnie to że ich anticheat tego nie potrafi ogarnąć, grałem w BETE i jakoś było wszystko okej. gdzie chwalili się ilością zbanowanch graczy na samej Beta testach.. a teraz nagle stwierdzili że o sorry jednak masz bana.. zabawne a zarazem bolesne. (wybacz za błedy w mojej wypowiedzi, ale jestem po operacji mózgu).