Forum Discussion

PaladynoS's avatar
PaladynoS
Seasoned Newcomer
2 days ago
Solved

Bf6 nie włącza się EA APP

Witam
Chciałem dziś odpalić grę, lecz po włączeniu, ładowaniu (odpalanie anticheat-a,) wszystko wraca do EA APP i mogę znowu nacisnąć graj. Gra nie wyświetla żadnego komunikatu po prostu wyłącza się przed włączeniem .... Próbowałem zmiany plików gry na język angielski lecz nie zadziałało. 
Reinstalacja sterowników, gry i ea app także nie przyniosła skutku. 
Zna ktoś jakiś sposób jak temu zaradzić ?

• PaladynoS's avatar
    PaladynoS
    2 days ago

Dobra napiszę co u mnie pomogło, oczywiście rozwiązanie znalezione na YT bo łaskawe EA jest tylko od brania pieniążków za grę i pozostawienie Ciebie z problemem...
    U mnie zadziałało usunięcie ostatnich aktualizacji windowsa, oraz zmiana w folderze gry pliku EAAntiCheat.GameServiceLauncher - zgodność - uruchom ten program jako administrator.
    Przy każdym włączeniu gra pyta czy uruchomić to jako administrator ale działa.

5 Replies

• lukas328i's avatar
    lukas328i
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

mam to samo, ostatnio grałem przed aktualizacją, wszystko działało idealnie, dziś próbuję odpalić grę i nic, próbuje się ładować, pojawia się małe okno po czym wszystko znika, brak jakiegokolwiek komunikatu 

• PaladynoS's avatar
    PaladynoS
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Grałem już po aktualizacji wczoraj około godziny 16:00 a dziś dokładnie tak jak u Ciebie, pojawia się małe okno i znika bez żadnej informacji o błędzie ... chora sytuacja 

• PaladynoS's avatar
    PaladynoS
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Kolejna sprawa to całkowity brak możliwości zgłoszenia problemu do EA supportu ponieważ Ci w zaleceniach rozwiązywania problemów zachęcają jedynie do napisania na forum .... 

• PaladynoS's avatar
    PaladynoS
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Dobra napiszę co u mnie pomogło, oczywiście rozwiązanie znalezione na YT bo łaskawe EA jest tylko od brania pieniążków za grę i pozostawienie Ciebie z problemem...
    U mnie zadziałało usunięcie ostatnich aktualizacji windowsa, oraz zmiana w folderze gry pliku EAAntiCheat.GameServiceLauncher - zgodność - uruchom ten program jako administrator.
    Przy każdym włączeniu gra pyta czy uruchomić to jako administrator ale działa.

• lukas328i's avatar
    lukas328i
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

u mnie pomogło odinstalowaniu kilku najnowszych aktualizacji Windowsa i ustawienie w pliku bf6 właściwości/zgodność/uruchom zgodność w trybie windows8 i zaznaczenie "uruchom ten program jako administrator"

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.123 PostsLatest Activity: 12 minutes ago