Forum Discussion

Adamzwaw's avatar
Adamzwaw
Seasoned Newcomer
3 months ago

Bf6 ps5 na klawiaturze problem z pokazywaniem tablicy wyników

Pod ps5 mam podłączoną klawiaturę w czasie gry w trakcie naciskania przycisków chodu skłania kucania itp wyskakuje na milisekundy interfejs tablicy wyników chociaż nie przyciskam tab odpowiedzialny za ten interfejs. Jak gram na padzie to ten problem nie występuje. Gdy grałem na klawiaturze na Becie to ten problem nie występował. Usunąłem w opcjach klawiatury nawet możliwość przycisku pokazywania interfejsu tablicy wyników i tak w trakcie klikania klawiszy to sie pokazywało.

23 Replies

• krychu338's avatar
    krychu338
    Newcomer
    1 month ago

Witam, mam ten sam problem z klawiatura MadDog GK850K to samo dzieje sie przez połączenie bluetooth jak i dongla, po podłączeniu kabla do konsoli klawiatura działa normalnie, ale nie po to kupiłem bezprzewodowa żeby siedzieć przy kablu. Przeszukałem liczne fora i ludzie zaklejali jeden jakiś losowy przycisk klawiatury żeby był cały czas wciśnięty w moim przypadku jak ręką odjął wszystko działa. Mam nadzieje że w przyszłości będzie jakaś aktualizacja do tego, aczkolwiek trzeba sobie radzić. Pozdrawiam.

• JACKAL896's avatar
    JACKAL896
    Rising Traveler
    1 month ago

Jak widać dice ma wywalone i nie naprawiło UI ja sobie z tym poradziłem tak jak na razie działa od tego czasu nie miałem przypadku by tablica wyników się zawiesiła trzeba sobie jakoś radzić jeżeli mają wywalone na graczy 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 9 days ago
205 Posts