ciuuupapiRising Newcomer3 months agoBrak expa w trybie wieloosobowym Witam gram w trybie wieloosobowym i za gre dostaje 100 pd za mecz, obojetnie w jakim trybie, odblokowalem scouta i nie wbija mi sie na nim lvl.
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago218 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago218 Posts
Recent DiscussionsProblem z pierwszym BF6 Redsec Win10 Mam problem z pierwszym uruchomieniem Battlefield 6 Redsec na systemie Windows 10. Po uruchomieniu gry dostaje: "NIEZNANY BŁĄD, Wystąpił nieznany błąd. KOD BŁĘDU: 0:227069S:0002U" -Próbowałem pob...Nie otrzymałem zakupionych KBF Kupiłem 2400KBF na steam 18.02.26r. i do tej pory ich nie otrzymałem. Logując się do EA przez konto steam i zeskanowaniu QR kodu zostaje wysłany kod weryfikacyjny na mój stary email, do którego nie m...Problem z wyłączaniem się gry Witam. Mam problem, że podczas rozgrywki ,czasem podczas wczytywania do lobby gra wyłącza się bez kodu błędów. Mam najnowsze sterowniki do karty. System przeinstalowany na nowo. Jakieś pomysły? Zostałem całkowicie pozbawiony możliwości grania w Sezon 2 Dzień przed Sezonem 2 normalnie grałem na komputerze robiąc przy tym strima na tik toku a od kąd uruchomiłem bf w sezonie 2 wyrzuca mnie do strony startowej logowania windows 11 nie jestem w stanie u...Witam , problem z przepustką bojową Witam , mam problem gdyż gracze którzy mieli problemy przy premierze bf6 mieli dostać sezon 2 za darmo , a nie otrzymałem w dalszym ciągu tej rekompensaty :) [Moved to BF6 PL. Please review our gui...