Forum Discussion

xMichuuux's avatar
xMichuuux
Seasoned Newcomer
5 days ago

brak możliwości dodania do znajomych

Dzień dobry mam mianowicie taki problem że od dłuższego czasu nie mogę dodać znajomych ponieważ wyskakują takie błędy . Mimo że próbowałem się połączyć z znajomym na serwerze to on i tak mnie nie widzi,w trakcie kiedy wysyłałam mu zaproszenie to jest zamazana nazwa i brak możliwości interakcji z moim kontem,nie da się zrobić po prostu nic tylko napisać wiadomość .Chciałbym wiedzieć czym to jest spowodowane i jak to można naprawić. Każdy z nas ma włączony crossplay oraz w kontach są włączone wszystkie zakładki że możemy się dodawać do znajomych i znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 hours ago

Hej xMichuuux​ 

Dzięki Twój post i dołaczone do niego screeny.

• Na początek spróbuj wylogować się z konta EA w grze i zalogować ponownie, a potem uruchomić grę jeszcze raz. Warto też sprawdzić, czy problem wygląda tak samo po wejściu do innej gry EA (jeśli masz).
    • Jeśli to nie pomoże, usuń znajomego z listy i spróbuj dodać go ponownie przez EA ID, nie przez platformę. Część graczy pisała, że to „odświeża” połączenie między kontami.
    • Na koniec zrób pełne odświeżenie sesji - zamknij grę, wyłącz konsolę na kilka minut i uruchom ponownie.

Jeśli dalej będzie to samo, daj znać czy dotyczy to wszystkich znajomych czy tylko jednej osoby.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 14 hours ago
243 Posts