Forum Discussion
Hej PuNeK_Official
Informację na temat opisanego przez Ciebie problemu znajdziesz tutaj.
Otrzymaliśmy potwierdzenie że za zończony został przegląd aktywności i czasu w tym okresie kiedy wystąpił problem. Nagrody zostały przyznane wszystkim kwalifikującym się graczom którzy nie otrzymali zawartości wcześniej z powodu pominięcia w pierwotnej dystrybucji.
- PuNeK_Official25 days agoRising Newcomer
Hej EA_Kuba
Niestety ta odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje.
Podesłałem wszystkie szczegóły, w tym link do transmisji na YouTube, na której widać dokładnie, że w dniu premiery nie dało się grać na oficjalnych serwerach i byłem zmuszony korzystać z obejścia przez Portal, które działało wadliwie.Zależało mi na uczciwym rozpatrzeniu sprawy – nie na ogólnej regułce o przeglądzie aktywności. Mój przypadek jest udokumentowany materiałem wideo, który jasno pokazuje, że gra w dniu premiery była niemożliwa, a ja – mimo problemów – prowadziłem transmisję, ponosząc realne straty w zasięgach i odbiorze widzów.
Proszę więc o indywidualne rozpatrzenie mojego zgłoszenia, a nie ogólną odpowiedź systemową.
Z góry dziękuję i liczę na konkretną informację, kiedy mogę spodziewać się właściwej rekompensaty.Pozdrawiam!
- OFFik25 days agoRising Vanguard
Są nas setki, ale EA ma to gdzieś. Dali rekompensaty tym co w ogóle nie pograli w dniu premiery albo pograli po fixie i tyle. Też mi się to nie podoba, nie miałem tzw. "pełnego experience" i męczyłem się ponad 1.5h żeby znaleźć rozwiązanie a potem kolejny czas spędzony w kolejkach na serwery itd.
To w jaki sposób EA podchodzi do nas jest karygodne, ale to wielkie korpo, więc mogą sobie widocznie na to pozwolić.