Forum Discussion

trolikhd's avatar
trolikhd
Seasoned Newcomer
2 months ago

Brak tokenu battel pass

Pobrałem Battlefield redsec na Steam, dobiłem tam 28 poziom na koncie, które jest połączone z kontem EA. Następnie, dziś kupiłem EA Play Pro, aby odblokować karnet bojowy i dostać dostęp do całej gry na miesiąc. Po dokonaniu transakcji mam dostęp do całej gry, ale nie dostałem żetonu, żeby odblokować karnet. Pytanie: co w takiej sytuacji zrobić? Robiłem już RR gierki, oraz nawet odpiąłem i podpiąłem konto steam z kontem EA.

4 Replies

• trolikhd's avatar
    trolikhd
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Jednak zweryfikowałem – dostępu do całej gry również nie posiadam. Oznacza to, że kupiłem EA Play Pro, ale system kompletnie mi tego nie czyta na moim koncie.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej trolikhd​ 

Kupując EA Play Pro gra będzie aktywna na Twoim koncie w aplikacji EA app, nie Steam. 

Czy mógłbyś uruchomić grę z poziomu EA app i sprawdzić czy otrzymałeś zawartość?

• trolikhd's avatar
    trolikhd
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Odpaliłem grę również przez EA app, ale dalej brak dostępu do innych trybów i brak żetonu do battlepasa!

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 hours ago
186 Posts