Forum Discussion

GienMazur's avatar
GienMazur
Seasoned Newcomer
2 days ago

Brak trybu Przełamanie: Inicjacja

Cześć, od wczoraj mam problem z trybem Przełamanie: Inicjacja. Zniknął mi z zakładki Poligon i nie mogę go znaleźć. Czy wiecie czym to może być spowodowane? Pozostałe tryby są widoczne i działają ok. 

3 Replies

• GoriorPL's avatar
    GoriorPL
    Rising Newcomer
    2 days ago

Mam dokładnie taki sam problem. Niestety nie wiadomo o co chodzi. Próbowałem o tym poczytać trochę. Wiele osób twierdziło, że ten tryb przestaje być dostępny przy 15 poziomie (ponoć tak było przy beta), inni że przy 20. Wiem, że to nie kwestia poziomów bo ja jeszcze korzystałem z tego trybu przy 31 lvlu. Znalazłem na Reddit, że jeden z użytkowników twierdził że tryb przestał być dostępny, potem znowu mógł w nim grać a koniec końców znowu nie ma go dostępnego. Ja zrobiłem z ciekawości naprawę gry, reinstalację i nadal niestety tryb dla mnie jest niedostępny. Także podsumowując: nie wiadomo czemu się tak dzieje i nie znalazłem do tej pory żadnego rozwiązania tego problemu :(

• GienMazur's avatar
    GienMazur
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Dzięki, właśnie chciałem zrobić reinstalację ale w takim razie sobie odpuszczę. Poczekam może elektronicy się wypowiedzą.

• mam to samo przy 29 lvl wyszedłem z tego trybu do menu i nie mogłem wejść( nie widzało mi go) ponownie z grałem ostatni mecz z graczami o lvl np 61. 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.101 PostsLatest Activity: 2 hours ago