OFFik
29 days agoRising Vanguard
Czat EA
Co jakiś czas dostaję maila z Supportu aby wznowić z nimi rozmowę na czacie. Jest podana instrukcja itd., ale tej opcji nie widzę po swojej stronie w zgłoszeniach :D
Komuś to w ogóle działa albo ud...
No ja rozpoczynałem kilka nowych spraw i odzewu brak. Skończcie pierdo... głupoty bo sami nie wiecie co pisać chyba. Lepiej weżcie sie za komunikacje bezpośrednio z EA bo zapłaciłem 300 zł za gre a nie moge w nią grać.
KARA minęła a nadal nie moge odpalić gry. Najśmieszniejsze jest to ,że na XBOX odpala mi Battlefielda 6 wchodze normalnie do MENU i gdybym miał zakupione na X to pewnie bym mógł grać . A na PC nie moge mimo ,że zapłaciłem za gre. Pięknie EA
Hej Kicha22
Jeśli na Twoje konto zostały nałożone jakieś ograniczenia, to nie wpłynęłyby one na możliwość uruchomienia gry. Jeśli przechodzisz do menu gry na innej platformie i nie otrzymujesz komunikatu odnośnie blokady znaczy to, że ograniczenia już minęły i możesz wrócić do gry.
Załóż na forum nowy wątek w którym opiszesz co dokładnie dzieje się przy uruchomieniu gry, Twój problem zdaje się być natury technicznej, nie związany z blokadą konta.