Forum Discussion

ichigoS0L0's avatar
ichigoS0L0
Seasoned Rookie
18 days ago

Czy ktoś z EA w ogóle czyta o naszych problemach?

Od dnia premiery dziennie powstaje sporo nowych tematów na które nikt nie odpowiada ze strony EA. Wystartował pierwszy sezon a ja i wielu innych graczy nie otrzymaliśmy rekompensaty za brak możliwości gry w dniu premiery przez błędy EA app, nigdy nie dostałem żadnej nagrody za logowanie, gra średnio co drugi mecz wywala mi do pulpitu bez żadnych błędów, z tego co widzę to ten błąd dotyczy wielu z nas. Czuje się bezsilny, EA help to jakaś porażka, odpowiada bot, a jak w końcu udało mi się z kimś porozmawiać po tygodniu to odesłał mnie do forum. Wydałem na edycje phantom sporo kasy i czuje się oszukany. 

4 Replies

• Zachęcam do podpisania petycji w tej sprawie: https://c.org/ZzXpvRq5qS

Została założona przez użytkowników z anglojęzycznego forum, gdzie również reprezentanci EA ignorują temat.

• Jestem w tej samej sytuacji - odp. na maila zdawkowe i niezwiązane z tematem, post na forum olany a wszystkie obiecanki to mrzonki. 

• bo oni tutaj Ci moderatorzy mają nas gdzieś :) od 2011r obserwuje forum i nic się nie zmieniło :D 

• Mam ten sam problem - zostałem wprost oklamany przez support mowiący, że na pewno otrzymam rekompensatę a także dostałem maila, który o tym zapewniał.

Myślę, że w tym momencie warto udać się do UOKiK, bo ta sprawa i ignorowanie ze strony wydawcy się pod to kwalifikuje (oszustwo sprzedaży internetowej).

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.163 PostsLatest Activity: 2 hours ago