Forum Discussion

InvisibleCraccK's avatar
InvisibleCraccK
Seasoned Novice
17 days ago

Gra się nie uruchamia platforma steam

Dzień dobry otóż od wczoraj mam problem z Battlefield 6 na platformiie steam.  pobrana dużo wcześniej wersja preorderowa po kliknięciu graj wyskakuje okno ładowania pasek napełnia się do końca okno znika a na steam pojawia się znowu na zielono graj i tak za każdym razem reinstalowałem gre sprawdzałem spójność, bezpieczny ruzruch również włączony.  a w pobieraniu jest napisane, że "gra nie została jeszcze wydana" Pomijając fakt, że póki co nie ma żadnej informacji o rekompensacie dla graczy którzy kupili gre na steam.

28 Replies

• InvisibleCraccK's avatar
    InvisibleCraccK
    Seasoned Novice
    16 days ago

u mnie tak samo na steam i na EA gdzie kupiłem znowu to samo ekran ładowania pasek do końca i nic znika ekran i świeci się dalej żeby kliknąc graj

• dadi21210's avatar
    dadi21210
    Rising Newcomer
    16 days ago

U mnie ten sam problem, gre kupiłem rano na steam, ciągła informacja ze gra nie zostala wydana, a EAplay nie wykrywa gry w bibliotece mimo ze konta są połączone, w moim przypadku opcja "płynnego ruchu" jest na dzień dobry zablokowany na opcji WYŁ. Próbowałem wszystkiego co znalazłem na forach i grupach. Jest szansa ze to problem po stronie producenta?  

InvisibleCraccK
    Seasoned Novice
    16 days ago

Ciężko powiedzieć czy to po stronie producenta ja też próbowałem wszystkiego na steam nie pomogło zrobiłem refunda oddali siano kupiłem na EA to samo i też próbowałem wszystkiego dalej to samo się dzieje. sterowniki najnowsze starsze bios też starsza wersja nowsza nie pomaga nic. ekran ładowani się pojawia pasek do końca ekran znika i nic się nie dzieje. 

• dadi21210's avatar
    dadi21210
    Rising Newcomer
    16 days ago

Dobra, chyba ogarnięte :) 
    Zabezpieczenia Windows > Kontrola aplikacji i przeglądarki > Ustawienia funkcji Ochrona przed programami wykorzystującymi luki > Wymus losowe generowanie obrazów ( obowiązkowa funkcja ASLR), i to ASLR przełączylem na (wyłączone domyślnie) 
     I gra się odpalila, przedtem wywalali na łądowaniu tego screena, teraz normalnie poszło intro i siedze w menu gry, nie wiem jak z tym dalej, ale poszlo
     zalecam jeszcze połowe antywirusa windowsowego wyłaczyć

InvisibleCraccK
    Seasoned Novice
    16 days ago

Normalnie jesteś wielki jakbym mógł to bym Cie ucałował haha dziękuję Ci bardzo pomogło gra działa wszystko <3

• Siema, u mnie problem po zainstalowaniu jest komunikat i pokazuje mi w steam ze gra nie została wydana i pobrane 278bajtów chociaz gra się ściągala normalnie.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.104 PostsLatest Activity: 4 hours ago