Forum Discussion

19_EtnaR_09's avatar
19_EtnaR_09
Rising Newcomer
4 months ago

Brak rekompensaty za launch day

Witam,

w dalszym ciągu nie otrzymałem rekompensaty za zmarnowane 6h, przez które nie mogłem grać w Battlefield 6. Próbowałem wtedy wszystkiego i nic nie działało. Niektórzy znajomi już taką rekompensatę otrzymali mimo, że nie kupili gry a posiadali jedynie ea play pro. Zakupiłem Battlefield 6 Phantom Edition przedpremierowo i nadal nic nie widzę. 

Złożyłem ticket do supportu ale tam odpisuje mi jedynie bot a na forum nie widziałem żeby ktoś odpisał z moderacji.

Jest to jakaś kara za to, że zaufałem platformie EA i myślałem, że jest to główna platforma do pogrania w Battlefield bez problemów i teraz muszę pisać i błagać o rzeczy, które sami obiecaliście w głównej komunikacji? 

Załączam tylko zdjęcie z gry, które zrobiłem o godzinie 17:47 w dniu premiery i wysłałem je koledze, aby upewnić się czy też ma taki problem.

Jak zamierzacie to rozwiązać?

9 Replies

• U mnie dokładnie to samo. Nic nie dostałem, w supporcie odpisał mi bot, że mam sprawdzić inbox (tak jakbym nie wiedział) i cisza. 

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    Seasoned Rookie
    4 months ago

Ja również nic nie dostałem, raz udało mi się na czacie porozmawiać z pracownikiem, znają problem ale nie wiedzą kiedy go rozwiążą i tyle, na myśl przychodzi  znane "nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobi".

• Miałem to samo. Zamiast grać to włączyłem strzelnice i oglądałem Kromke jak gra. Nawet 1 xp nie zdobyłem w trakcie oczekiwania na naprawę. To jaka tu może być mowa o rozgrywce.  Temat w świat poszedł o rekompensatach, wizerunek uratowany. Wszyscy trąbili na  lewo i prawo (portale , stremerzy) jakie to nie spotka tych  co zakupili grę na EA zadośćuczynienie. Kto teraz będzie pytał, dochodził czy poszło. Miałem zrobić zwrot gry, ale z sentymentu (wszystkie bf-y mam na EA), postanowiłem nie ulegać chwili i dać im szansę. Teraz żałuje że tego nie zrobiłem.

• RobikV3's avatar
    RobikV3
    Rising Novice
    4 months ago

To samo tutaj prawie 3 tygodnie I zero rekompensaty, otworzyłem sprawe na wsparciu EA wysłali link do FAQu porażka...

Najlepsze że znajomy ma EA Play Pro i dla niego działało bez problemu

• Niestety mam to samo. EA ma nas w poszanowaniu. Założyłem tiketa ale zero konstruktywnego odzewu.

• Mam identycznie. Myślałem, że z początkiem sezonu 1 dadzą rekompensatę a tu nic. Na dodatek mam znowu ten sam błąd z początkiem tego sezonu że gra nie wychwytuje plików 

• Panowie, jako że to "false advertising" i okłamywanie konsumentów ze strony EA, polecam Polski UOKiK :)

Tam można walczyć o swoje prawa w tej sprawie. Również zostałem oszukany przez wydawcę w związku z rekompensatą.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days ago
227 Posts