DjcrezNew Novice6 hours agoLevel gry idzie z 220 do 232 i się cofaLevel gry idzie z 220 do 232 i się cofa
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago269 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago269 Posts
Recent DiscussionsLevel gry idzie z 220 do 232 i się cofa Level gry idzie z 220 do 232 i się cofa Brak map w trybie szturm Jak w temacie, od wtorkowej aktualizacji brak map do gry w trybie szturm BF6 nie uruchamia się (AMD) Taki błąd wywala gdy chcę wejść do menu, Stery AMD najnowsze, wczoraj gra odpalała dzisiaj już nie za każdym razem. I po restarcie inny bład: Gra nie uruchamia sie - problem z serwerami? Występuje aktualnie problem z uruchomieniem gry: I takie zapętlenie.... Hit Reg Cześć, niedawno kupiłem BF6 i strasznie odpycha mnie od tej gry pewna kwestia. Mianowicie rejestracja trafień. Mimo tego, że widzę, że kule trafiają to nie widać hit markerów ani nie zadaję obraże...