Forum Discussion

SzpakQ_XD's avatar
SzpakQ_XD
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Levelowanie samolotów

Cześć mam problem gram samolotami i w szturmowym osiągnąłem poziom 12 mistrzowski a dalej nic nie dotałem z wyposazenia to problem techniczny czy na którymś levelu coś dostanę?

• Hej SzpakQ_XD​ 

Wszystkie możliwe opcje dodatków do pojazdów oraz broni znajdziesz w personalizacji wyposażenia. 

Jeśli aktualnie nie masz więcej "wyszarzonych" elementów, znaczy to że odblokowałeś wszystkie możliwe elementy. 

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej SzpakQ_XD​ 

Wszystkie możliwe opcje dodatków do pojazdów oraz broni znajdziesz w personalizacji wyposażenia. 

Jeśli aktualnie nie masz więcej "wyszarzonych" elementów, znaczy to że odblokowałeś wszystkie możliwe elementy. 

• SzpakQ_XD's avatar
    SzpakQ_XD
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Właśnie mam wyszarzone tylko Właśnie nie wiem na którym Levelu coś dostanę bo trochę już polatałem i dalej nic 

• RosPushchalnick's avatar
    RosPushchalnick
    Rising Novice
    2 months ago

to ci gościu z ea odpisał xD. Do samolotów nie ma obecnie innego wyposażenia. Jedyne co możesz odblokować to skiny do odrzutowca. Jedynie helikopter szturmowy ma  do odblokowania jakieś inne rakiety

• SzpakQ_XD's avatar
    SzpakQ_XD
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Teraz zrozumiałem  i dzięki wielkie 😅

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago
186 Posts