killbill1001000Seasoned Newcomer6 months agoNie działa gra Kup grę co za patafiany Nie widzi zainstalowanych dodatków. Dziesięć razy inatalowałem
Pasza_BF3Seasoned Newcomer6 months agoczyli to nie tylko u mnie. Z sentymentu kupilem na EA i kaplica. Wracam do CoD póki co
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago238 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago238 Posts
Recent DiscussionsProblem z menu gry i nie tylko Problem z menu gry i nie tylko Czat zawiesza grę Od dwóch aktualizacji mam już problem. Próba użycia czatu w grze tak jakby przenosiła mnie na drugą warstwę w grze. Nie mogę wtedy już nic kliknąć. Żaden klawisz nie wywołuje już żadnego działania. G...problem z uruchamianiem wiekszych map mam problem z uruchamianiem niektorych map w grze tych najwiekszych jakie sa + tej ktora weszla wraz z trybem skazenie. gdy chce odpalic jakas z tych map laduje sie ona na ok 20% po czym gra sie zawi...Gra sie nie włącza Witam, przychodzę z problemem Battlefield 6, kiedy włączam grę uruchamia się w czarnym oknie i po chwili się wyłącza, stan bezpiecznego rozruchu mam włączony tak samo jak inne potrzebne ustawienia do...Wyrzucanie do pulpitu bez żadnego komunikatu! Moja ulubiona gra i taki problem - bez ostrzeżenia w losowym momencie z gry ląduje na pulpicie komputera ktoś coś jest w stanie pomoc ?