Forum Discussion

Minio2115's avatar
Minio2115
Newcomer
22 hours ago

Nie ma zawartości z dnia premiery, bład podczas uruchamiania

Witam, dalej nie ma zawartości za błędy w dniu premiery.  I dzisiaj jak jest premiera s1 i brki to bład podczas uruchamiania gry i nie można uruchomić. To są jakies żarty czy o co chodzi? Gra kupiona przed premierowo w edycji phantom i co chwile jaja na EA... 

Pliki wszystkie pobrane i oczywiście gra naprawiona X razy i dalej to samo.,...

7 Replies

• też dalej nie dostałem zawartości za błędy w dniu premiery, jednak gra włącza mi się normalnie 

• MaNi33K's avatar
    MaNi33K
    Seasoned Newcomer
    21 hours ago

Jak można coś takiego robić z grą o takim formcie... Problemy na premiere, problemy po nowym patchu to jest żenujące jak na taką firmę.

Za każdy taki problem powinniśmy dostawać nową zawartość za darmo aż się nauczą.

• Mam ten sam problem po aktualizacji xD - naprawa - restart nic nie pomaga...

• jakieś rozwiązania bo mam ten sam problem ? A nie mam zamiaru przeinstalowywać gry w inne miejsce jak wczoraj gra chodziła bez problemów :D 

• idc-Smile_v2​ już mam, zastanawiało mnie, że problem dotyczy tylko Polaków i coś jest nie tak z językiem polskim xD - jak zmienisz język gry na angielski to powinno zadziałać (mi zadziałało)

• idc-Smile_v2's avatar
    idc-Smile_v2
    New Rookie
    16 hours ago

zmieniłem język i działa, a tamta pisze aby zainstalowac grę w innej lokalizacji, fachowcyyyyy

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.109 PostsLatest Activity: 3 minutes ago