Forum Discussion

DraxoN10's avatar
DraxoN10
Newcomer
30 days ago

Nie mogę uruchomić gry - niezidentyfikowany błąd.

Cześć, wczoraj kupiłem BF6, zagrałem jedną grę online i wszystko było w porządku. Dziś chciałem uruchomić grę ponownie i niestety ale nie jestem w stanie tego zrobić, ponieważ wyskakuje mi błąd.

Połączenie z internetem jest po kablu, stabilne. Resetowałem komputer, nic nie pomogło.
Jakieś pomysły?

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej DraxoN10​ 

Czy po zakupie gry dokonywałeś jakichś zmian związanych z Twoim kontem EA / Steam (zmiana nazwy użytkownika, rozłączanie kont)?

Sprawdź proszę czy problerm uda się rozwiązać poprzez wyczyszczenie pamięci cache - link

• MatiK85's avatar
    MatiK85
    Seasoned Newcomer
    30 days ago

PadŁy serwery o jakim czyszczeniu piszesz? Od kilku godzin nie jestem w stanie połączyć się z grą. Gram na PS5 i wydaje mi się że to jakaś większa awaria. Tylko jak zwykle brak informacji, nie wiemy co się dzieje i kiedy to zostanie naprawione.

• kfakman's avatar
    kfakman
    Newcomer
    30 days ago

To problem bardziej z siecią lub ISP, bo u mnie jest to samo, natomiast jak udostepnie internet z telefonu, to gra działa.
    EDIT: U mnie wszystko wróciło do normy, nie wiem czy to ma związek z tym poradnikiem, ale wyczyściłem pamięć podręczną DNS i gra ruszyła.
    Robiłem wg tego poradnika

https://www.youtube.com/watch?v=AT3YciXm46A

jedynie zapory nie wyłączałem.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
217 Posts