Forum Discussion

slimoza88450's avatar
slimoza88450
Seasoned Newcomer
14 days ago
Solved

Połączenie nieudane kod błędu 1:86001S:66003S:4688822970:0B

Witam no i próbuję wszystkiego i nic od 3 dni gra nie działa do tego jest jakaś weryfikacja logowania i tam jakiś ruski e-mail RambleR.ru  o co tu chodzi? Czy bugtlefield 6 jest tylko u mnie na ps5 taki kapryśny i chce zostać usunięty? 

• Udało się odzyskać dostęp do gry poprzez czat z doradcą EA, przyczyna powiązanie nieznanego e-maila z PSN  

6 Replies

• slimoza88's avatar
    slimoza88
    Seasoned Newcomer
    11 days ago

Udało się odzyskać dostęp do gry poprzez czat z doradcą EA, przyczyna powiązanie nieznanego e-maila z PSN  

• slimoza88450's avatar
    slimoza88450
    Seasoned Newcomer
    12 days ago

ok właśnie do tego doszedłem zakładając na ps5 nowe konto i gra uruchamia się właściwie w redsec ale chce wrócić do swojego pierwotnego konta tam mam postępy i dostęp do całej gry, przeszukuje pocztę 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 days ago

Hej slimoza88450​ 

Jeśli na Twoim koncie EA pojawia się adres email, którego nie znasz znaczy to że Twoje konto zostało przejęte. 

Sprawdź swoją skrzynkę pocztową powiązaną z kontem EA w poszukiwaniu wiadomości potwierdzającej zmianę maila. Znajdziesz w niej link, który pozwoli Ci cofnąć tę zmianę jeśli została wprowadzona niedawno. 

Jeśli link wygasł musisz skontaktować się z nami poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• slimoza88450's avatar
    slimoza88450
    Seasoned Newcomer
    12 days ago

Rozumiem, że pomocy tu nie uzyskam, a o sprawie mogę UOKiK poinformować i starać się o zwrot pieniędzy? 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago
185 Posts