Forum Discussion

Djcrez's avatar
Djcrez
New Novice
22 days ago

Zostałem całkowicie pozbawiony możliwości grania w Sezon 2

Dzień przed Sezonem 2 normalnie grałem na komputerze robiąc przy tym strima na tik toku a od kąd uruchomiłem bf w sezonie 2 wyrzuca mnie do strony startowej logowania windows 11 nie jestem w stanie uruchomić gry bo za każdym razem dzieje sie to samo jak nie bład chmury steam to wywala uszkodzone pliki aktualizacji i tak w kólko macieja nie wiem jak z ta przepustką powinno byc czy faktycznie jest dla posiadaczy bf pro za darmo to też zostały mi pobrane żetony jak tak to niech mi oddadzą

9 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Hej Djcrez​ 

O ile dobrze zrozumiałem to podczas gry w dowolnym momencie gra wyłącza się i cofasz się nie do pulpitu komputera ale do ekranu logowania (tak jakbyśnacisnął Win+L)?

Jaki dokładnie błąd chmury i aktualizacji pojawia się w Steam?

Prześlij nam zrzuty ekranu oraz plik DxDiag. 

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag

• Djcrez's avatar
    Djcrez
    New Novice
    18 days ago

I to nie jest wina mego komputera bo gram w różne bardziej wymagających gier takich cyberpunk i nigdy nie miałem takiej akcji moja jednostka ma 43 teraflops wszystko aktualne BIOS też najnowszy

• To jest wina paczka bo w sezon 1 miałem grafikę na zabójcza ustawioną grałem i robiłem strona na tik tok i szło normalnie po parę godzin bez problemu dziwne nie

• Djcrez's avatar
    Djcrez
    New Novice
    18 days ago

Dodam więcej wczoraj grałem na konsoli i z konsoli też mnie wywaliło miny czołgowe zbanowane są metr nad ziemią mało tego jak chcę się je położyć to się nie da nam to na stronie na twithu nagrane

• Djcrez's avatar
    Djcrez
    New Novice
    18 days ago

To miał być pacz naprawczy ale wam coś nie wyszło eming ping masakra strzelasz w typa pół magazynku a on się odwraca i na 3 kulki cię ściąga a Internet mam mega dobry światłowód więc tak nie odbije się piłeczki

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Hej Djcrez​ 

Jestem bardzo daleki od "odbijania piłeczki".

Trafiłeś na forum z problemem i zrozumiałem, że Twoją intencją jest uzyskanie pomocy. Jeśli chcesz uzyskać pomoc, będę potrzebował pewnych informacji na temat Twojego 43 teraflops-owego systemu, by dowiedzieć się gdzie leży problem. 

Wspomniałeś o tym, że posiadasz nagranie błędu na który natrafiłeś grając na Playstation 5 - jeśli to nie problem, prześlij nam proszę link do klipu. 

• Djcrez's avatar
    Djcrez
    New Novice
    17 days ago

Pulpit to pół biedy komputer musiałem poprawiać bo przez te akcję z usilnym próbowaniem grania w BF nie jestem wam w stanie udowodnić więc nie będę w to grał bo mi zasilacz spali albo płyta główna będzie do wymiany przez wasz nie optymalizowany pacz

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
219 Posts