Forum Discussion

Raczulek's avatar
Raczulek
New Rookie
19 hours ago
Solved

Połączenie Nieudane - Kod błędu 1:86001S

Witam serdecznie,

W dniu dzisiejszym podczas jednej z rozgrywek zostałem rozłączony w połowie meczu, szczerze nie zrobiłem sobie nic z tego i rozpocząłem kolejny mecz. Po ukończeniu meczu wyszedłem z gry i po kilku godzinach wróciłem znowu.

Niestety, ale w tym momencie ukazał się dosłownie taki sam błąd jakim trafił mi się podczas premiery gry. Mianowicie, iż nie posiadam gry, wszystkie zainstalowane pliki gra w żadnym stopniu nie rozpoznała i traktowała mnie jako osobę nie posiadającą kopii gry (tak samo jak na premiere w EA APP). Po zresetowaniu gry zostałem w menu ładowania, niestety potraktowany czerwonym wielkim napisem: "POŁĄCZENIE NIEUDANE" i poniższy kod błędu 1:86001S:66003S:4688822970:0B.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego błędu. Nadmienię, że gra została zakupiona na PC na platformie EA APP. Jest to już kolejny błąd w przeciągu w 10 dni od zakupu gry, który kompletnie uniemożliwia mi grę. Jak na początku gra nie była zarejestrowana na moim koncie i nie byłem w stanie nawet zagrać na premierę, teraz po kilku dniach nie mam możliwości w ogóle zagrania. 

Pozdrawiam,

Raczulek

• Problem został rozwiązany.

Przeinstalowanie gry oraz reset komputera rozwiązały sprawę (Zobaczymy na jak długo)

Post można zamknąć.

Pozdrawiam,

Raczulek

2 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • Problem został rozwiązany.

Przeinstalowanie gry oraz reset komputera rozwiązały sprawę (Zobaczymy na jak długo)

Post można zamknąć.

Pozdrawiam,

Raczulek

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.90 PostsLatest Activity: 2 hours ago