Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 hours ago186 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 hours ago186 Posts
Recent DiscussionsBF6 brak skinów z "road to battlefield 6" oraz z BF6 Labs Problem jest raczej błahy ale ogromnie frustrujący polega on na tym że żadne skiny które nabiłem w BF2042 w "road to battlefield 6" oraz w BF6 Labs się nie przeniosły z konta EA na konto Steam na któ...Не заходит в бф 6 ошибка подлкючения к серверу Сегодня 05.12.25 , не подключаеться к серверам бф 6 целый день Nie otrzymałem płatnych nagród z California Resistance Mam ukończone całe california resistance i nie otrzymałem płatnych nagród typu zawieszka na broń. Jak wchodzę w battle pass to pokazuje mi że mam je odebrane choć nie pokazują się dostępne do użyci...Bf6 ps5 na klawiaturze problem z pokazywaniem tablicy wyników Pod ps5 mam podłączoną klawiaturę w czasie gry w trakcie naciskania przycisków chodu skłania kucania itp wyskakuje na milisekundy interfejs tablicy wyników chociaż nie przyciskam tab odpowiedzialny z...Brak natychmiastowych nagród. BF6 Witam, zakupiłem wczoraj rano przepustke BF Pro na PS5 i zawartość Pro i 25 lv. dostałem natychmiast ale zawartość przepustki bojowej czyli skiny Brodie, Nie Mów Nic, Złe Lekarstwo i trzy inne nie zo...