Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 11 hours ago223 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 11 hours ago223 Posts
Recent DiscussionsError 1:86001S:89001S:7C:-1356165584O on Xbox Hi since a couple days each time I try to start BF6 I've got this error. There is a post of EA_Rtas about this problem saying to report it to the Microsoft using xbox error report which I did but w...Problem z uruchomieniem gry po aktualizacji z 17.03 Witam, po wczorajszej aktualizacji gra się po prostu nie uruchamia. Jeszcze 16.03 przez chwilę grałem, po patchu już nie. Wywaliłem grę, zainstalowałem ponownie, uruchamiam jako admin, wyłączyłem zap...Statystyki przełamanie Zrobiłem wcześniej zgłoszenie przez formularz że rozgrywki w trybie przełamania nie są liczone do statystyk szczegółowych. Widać je było tylko w zakładce profil. Teraz zrobiliście coś zupełnie odwrot...Brak dźwięku Witam Nie grałem w bf 6 od jakichś 2 miesięcy stwierdziłem że pora wrócić ale po włączeniu gry w całym systemie wyłącza się dźwięk (używam słuchawek bluetooth). Nawet po wyjściu z gry dźwięk nie wra...Modele postaci Znikające modele postaci broni pojazdów