Forum Discussion

Riales's avatar
Riales
New Novice
5 days ago

Problem z kontem

Witam, 

Już serio jestem zmęczony dobijaniem sie do konsultantów EA, nie ma możliwości. Zakupiłem wczoraj bf6 na ps5, odpalam gierke I wyskakuje komunikat, ze moje konto zostalo zdezaktywowane. Dodam, iż nawet nigdy nie mialem konta EA, ktoś kiedyś musiał w jakiś sposób połączyć moje konto playstation z kontem EA, które teraz jest zbanowane. Chcę tylko by odłączyli to konto EA z mojego konta playstation bym mógł podłączyć swoje i w końcu zaczac grać. Mega słabo kupic gierke za tyle pieniędzy i nawet nie móc zagrać

5 Replies

• Riales's avatar
    Riales
    New Novice
    4 days ago

Udało się odzyskać konto dzięki doradcy, aż nie wierzę. Lecz teraz została kwestia bana, założyłem sprawę o jego zniesieniu i zaś muszę czekać. Nie ma lekko 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

A czy widzisz, że twoje konto jest zablokowane (ban) czy np. twój PSN ID jest połączony z kontem @disabled.ea.com.

• Riales's avatar
    Riales
    New Novice
    5 days ago

Próbowałem sie logować przez konto playstation lecz ostatecznie widnieje tam email, który do mnie nie należy wiec nie mam mozliwosci zalogowania. Wiem, ze mogę grac na innym koncie ps lecz denerwuje mnie fakt, iż nie mogę grac na swoim głównym. No cóż może czat z konsultantem w końcu sie odblokuję, bo narazie wyłączyli tą opcję i bede próbował.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago
    Riales wrote:

moje konto zostalo zdezaktywowane. Dodam, iż nawet nigdy nie mialem konta EA, ktoś kiedyś musiał w jakiś sposób połączyć moje konto playstation z kontem EA, które teraz jest zbanowane.

Hej Riales​ 

Połaczenie kont mogło też nastąpić w przeszłości, kiedy grałeś online w którąś grę od EA. Jeśli Twoje konto EA wyświetla się jako zdezaktywowane, spróbuj użyć adresu e-mail, który mógł być zarejestrowany na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. W przypadku dalszych problemów,  skoro kontakt z konsultantem masz już za sobą, możesz założyć na konsoli nowe konto PSN (bez konieczności ponownego zakupu gry ani dodatkowej subskrypcji) i w ramach tej samej konsoli możesz korzystać z gry.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.103 PostsLatest Activity: 4 hours ago