Forum Discussion
Ja ze strony wsparcia 3 razy otrzymałem zapewnienie że gracze który mieli problem już otrzymali rekompensatę i na tym etapie już nie chodzi mi o te boosty czy ten sezon drugi tylko o spójność z faktami oraz pewne wykluczenia. Ja i pewnie inne osoby w tym wątku forum TEŻ powinni być w gronie WSZYSTKICH którzy mieli problem w dniu startu. Dlaczego pewno grono zostało wykluczone? Z innych wątków wynika że gracze którym się udało zagrać poprzez społeczności, ale pewności nie ma. Druga sprawa to że udało się obejść WASZ błąd to nie znaczy że NIE MIELIŚMY problemu w dniu premiery.
- Sobol904 months agoSeasoned Newcomer
Ale to jest bardzo proste. Ja też nie dostałem od nich rekompensaty. Pewnie duża ilość graczy zagrała wtedy na serwerze portal w tym ja i stwierdzili po co mamy im dawać coś za darmo jak część z nich może kupić i na tym zarobimy :D :D Tak działa biznes. Ludzie chwile popłaczą zaraz wszystko ucichnie i lecimy dalej :D Na papieże tego nie masz, że coś dostaniesz za darmo także wiesz EA zdanie zmienić może. Jak w życiu. Zamiast się poniżać i błagać o coś korporacje lepiej weźcie na klatę, że was zrobili w bambuko. To tylko 40zł
- mk1201344 months agoNew Novice
Na klatę można brać dużo, ale nie przesadzajmy. Nie po to się kupuje grę przedpremierowo, aby nie móc grać w 90% trybów (tylko portal był grywalny, i to po ogromnej walce ze sprawdzaniem spójności dobre 7 razy) w dniu premiery. Wydaje mi się, że wszyscy gracze z platformy EA App powinni dostać za to rekompensatę, a nie jakieś wytyczone grupy