Forum Discussion
Hej mk120134
Informację na temat nagród udzieliliśmy już jakiś czas temu w tym wątku.
Otrzymaliśmy potwierdzenie że za zończony został przegląd aktywności i czasu w tym okresie kiedy wystąpił problem. Nagrody zostały przyznane wszystkim kwalifikującym się graczon którzy nie otrzymali zawartości wcześniej z powodu pominięcia w pierwotnej dystrybucji.
Nie są wymagane żadne dalsze działania z Waszej strony, aby otrzymać te nagrody - pojawią się one automatycznie w grze.
Dziękujemy wszystkim za cierpliwość i wyrozumiałość podczas rozwiązywania problemu.
- ichigoS0L04 months agoSeasoned Rookie
Czyli tak naprawdę zostawiacie naprawdę sporą ilość graczy którzy nie mogli zagrać bez niczego tak? Proszę w takim razie poinformować wszystkich w jaki sposób to sprawdzanie aktywności się odbywało? Wydaje mi się że każdy kto był dotknięty tym problemem szukał rozwiązania w każdy możliwy sposób, sam spędziłem z godzinę w samych ustawieniach i kolejnych próbach uruchomiania gry po resecie i reinstalacji. Wielu też próbowało włączyć portal który można było uruchomić ale nie miało to nic wspólnego z prawdziwą grą. Dlaczego wasze stanowisko jest tak niejasne. Wydałem na Edycję widmo sporo kasy, grać do godziny 24 nie mogłem, a teraz jestem traktowany jak by całe EA robiło mi łaskę że w ogóle mogę grać.