Forum Discussion

skandalpl's avatar
skandalpl
New Rookie
2 months ago

Problem z uruchomieniem gry.

Cześć, mam problem z uruchomieniem gry na pc, włączam grę pokazuje się okno z ładowaniem anticheat / sprawdzaniem środowiska gry itd i koniec wywala mnie do klienta Ea, i tak po dwadzieścia razy i nic. Próbowałem naprawiania gry, uruchamiania jako admin itd. nic nie działa. Bardzo proszę o pomoc, radę jak rozwiązać ten problem. Dodam że przed startem sezonu 1go gra działała normalnie. 

15 Replies

• RespiraPL's avatar
    RespiraPL
    Rising Newcomer
    2 months ago

U mnie zadziałało wejście w folder gdzie zainstalowana jest gra, wejście we właściwości Launchera ---> zgodności ---> zgodność z Windows 8 ---> uruchom jako administrator. Dwa dni temu gra działała normalnie. Dzisiaj chciałem odpalić i odmówiła współpracy. Mam nadzieję, że i Tobie pomoże. Do zobaczenia na "froncie"

• pawelw9225's avatar
    pawelw9225
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Mam to samo i niestety ale przeinstalowanie Javelina nie działa

• Hej,

Spróbuj wykonać poniższe kroki:

1. Otwórz lokalizację C:\Program Files\EA\AC i naciśnij prawym przyciskiem na EAAntiCheat.Installer, a następnie uruchom go jako administrator
    2. W okienku, które wyskoczy naciśnij Uninstall All
    3. Zainstaluj EA Javelin od nowa z TEGO linku
    4. Uruchom ponownie komputer

Daj znać czy udało się rozwiązać problem i powodzenia!

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 22 hours ago
203 Posts