Forum Discussion
21 Replies
- EA_Kalina3 days ago
Community Manager
Problem z uruchomieniem gry z poziomu aplikacji EA app został naprawiony łatką, krótko po wystąpieniu tego błędu. Wszyscy Ci, których dotknął problem z uruchomieniem gry poprzez EA app otrzymają dodatkowe boostery XP oraz Season Pass w przypadku wersji Phantom
- Vidm0-PL3 days agoSeasoned Novice
Czyli rozumiem że akcja się jeszcze nie skończyła i mam czekać cierpliwie ?
- frekas_pl3 days agoSeasoned Newcomer
Mam to samo. Znajomy dostał już na skrzynke boostery. Ja mam edycje Phantom i nic jeszcze nie dostałem :(
- Natoksik1233 days agoRising Newcomer
tak samo mam i chyba trzeba czekać
- Myca21373 days agoSeasoned Newcomer
Ja też dalej nic nie dostałem, nie dostałem nawet żadnej wiadomości w grze mimo tego że mnie też ten problem dotyczył. Czy rekompensata jest wysyłana falami? Jak długo ma czekać?
- RazielShivla3 days agoSeasoned Newcomer
Czy można prosić o oficjalnie stanowisko odnośnie faktu, że wiele graczy nie dostało jeszcze rekompensaty? Support EA na chacie nie potrafi ustosunkować się do problemu.
Dodatkowo EA_Kalina - według powyższej informacji użytkownicy którzy zamówili grę w przedsprzedaży w wersji Standard otrzymają battle pass pierwszego sezonu. Proszę o potwierdzenie.
- ichigoS0L03 days agoRising Novice
również nic nie otrzymałem, wysyłanie zapytania do EA na kończy się odpowiedzią bota odnośnie zawartości przedpremierowej.
- ENDZI833 days agoSeasoned Newcomer
Mam to samo ani bonus za preorder nie dotarł ani rekompensata którą obiecali za opóźnioną grę .
- wiemarcel693 days agoNew Novice
mam gre kupiona na steam phantom edition i nie mam jej zawartosci czyli dodatku DLC kiedy ten problem zostanie rowiazany ?
- ae2d8bc6779e09152 days agoRising Newcomer
Również nic nie otrzymałem, wersja standardowa, EA luncher nie wykrywał zainstalowanej zawartości.
- skandalpl2 days agoSeasoned Novice
NIC NIE OTRZYMAŁEM !! DRAMAT
- SyMbi0TiC2 days agoSeasoned Newcomer
A Kiedy to będzie mialo miejsce ? Bo na ten czas brak odpowiedzi na zgloszenie.
- Myca21372 days agoSeasoned Newcomer
HejEA_Kalina a gdyby tak dać odpowiedź ludziom których zawiedliście brakiem dotrzymania obietnicy o rekompensacie? Pełno wpisów na reddicie, na X, na waszym forum od ludzi których wystawiliście a mimo wszystko brak jakiejkolwiek informacji z waszej strony.
- Rastuszek2 days agoNewcomer
U mnie również cisza, dodatkowo pisałem do EA Help i gosc zepchnal mnie tutaj do was bo nic nie wie podobno.
- LokoChico_pl2 days agoNewcomer
Ja tez nic nie otrzymałem jeszcze, już mnie to nurtuje, EXP by się przydał ;)
- wwjosep2 days agoRising Novice
Mam edycje Phantom i też nic jeszcze nie otrzymałem
- NotJesseJames2 days agoSeasoned Newcomer
Tylko kiedy? Na X zostaliśmy poinformowani, że boostery otrzymamy jeszcze w weekend
- KakTusZBO2 days agoNew Novice
Wygląda na to że znowu zrobili nas w ciula
- Vidm0-PL2 days agoSeasoned Novice
Wtorek godzina 20:20 a ja dalej nic nie dostałemEA_Kalina naprawde studio traci w naszych oczach w tym momencie.
- GKJ12 days agoSeasoned Newcomer
No właśnie, dalej nic
- Morderkein10 hours agoNewcomer
Mamy środę i ciągle cisza, brak rekompensaty na koncie.
About Battlefield 6 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 16 minutes ago