Forum Discussion

Vidm0-PL's avatar
Vidm0-PL
Seasoned Novice
3 days ago

Re: Brak rekompensaty za nie dziłającą grę na ea app.

Gracze mieli otrzymać rekompensatę w ten weekend. Ja do tej pory nic nie mam, i wiem że nie jestem w tym sam. Moje pytanie kiedy EA weźmie się za robotę bo odwala jakąś kaszanę od samej premiery gry 😡

21 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Problem z uruchomieniem gry z poziomu aplikacji EA app został naprawiony łatką, krótko po wystąpieniu tego błędu. Wszyscy Ci, których dotknął problem z uruchomieniem gry poprzez EA app otrzymają dodatkowe boostery XP oraz Season Pass w przypadku wersji Phantom

• Vidm0-PL's avatar
    Vidm0-PL
    Seasoned Novice
    3 days ago

Czyli rozumiem że akcja się jeszcze nie skończyła i mam czekać cierpliwie ?

• frekas_pl's avatar
    frekas_pl
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Mam to samo. Znajomy dostał już na skrzynke boostery. Ja mam edycje Phantom i nic jeszcze nie dostałem :(

• Myca2137's avatar
    Myca2137
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Ja też dalej nic nie dostałem, nie dostałem nawet żadnej wiadomości w grze mimo tego że mnie też ten problem dotyczył. Czy rekompensata jest wysyłana falami? Jak długo ma czekać?

• RazielShivla's avatar
    RazielShivla
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Czy można prosić o oficjalnie stanowisko odnośnie faktu, że wiele graczy nie dostało jeszcze rekompensaty? Support EA na chacie nie potrafi ustosunkować się do problemu.

Dodatkowo EA_Kalina​ - według powyższej informacji użytkownicy którzy zamówili grę w przedsprzedaży w wersji Standard otrzymają battle pass pierwszego sezonu. Proszę o potwierdzenie.

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    Rising Novice
    3 days ago

również nic nie otrzymałem, wysyłanie zapytania do EA na kończy się odpowiedzią bota odnośnie zawartości przedpremierowej. 

• ENDZI83's avatar
    ENDZI83
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Mam to samo ani bonus za preorder nie dotarł ani rekompensata którą obiecali za opóźnioną grę . 

• wiemarcel69's avatar
    wiemarcel69
    New Novice
    3 days ago

mam gre kupiona na steam phantom edition i nie mam jej zawartosci czyli dodatku DLC kiedy ten problem zostanie rowiazany ? 

• ae2d8bc6779e0915's avatar
    ae2d8bc6779e0915
    Rising Newcomer
    2 days ago

Również nic nie otrzymałem, wersja standardowa, EA luncher nie wykrywał zainstalowanej zawartości.

• SyMbi0TiC's avatar
    SyMbi0TiC
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

A Kiedy to będzie mialo miejsce ? Bo na ten czas brak odpowiedzi na zgloszenie.

• Myca2137's avatar
    Myca2137
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

HejEA_Kalina​ a gdyby tak dać odpowiedź ludziom których zawiedliście brakiem dotrzymania obietnicy o rekompensacie? Pełno wpisów na reddicie, na X, na waszym forum od ludzi których wystawiliście a mimo wszystko brak jakiejkolwiek informacji z waszej strony.

• Rastuszek's avatar
    Rastuszek
    Newcomer
    2 days ago

U mnie również cisza, dodatkowo pisałem do EA Help i gosc zepchnal mnie tutaj do was bo nic nie wie podobno. 

• LokoChico_pl's avatar
    LokoChico_pl
    Newcomer
    2 days ago

Ja tez nic nie otrzymałem jeszcze, już mnie to nurtuje, EXP by się przydał ;)

• wwjosep's avatar
    wwjosep
    Rising Novice
    2 days ago

Mam edycje Phantom i też nic jeszcze nie otrzymałem

• NotJesseJames's avatar
    NotJesseJames
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Tylko kiedy? Na X zostaliśmy poinformowani, że boostery otrzymamy jeszcze w weekend

• KakTusZBO's avatar
    KakTusZBO
    New Novice
    2 days ago

Wygląda na to że znowu zrobili nas w ciula 

• Vidm0-PL's avatar
    Vidm0-PL
    Seasoned Novice
    2 days ago

Wtorek godzina 20:20 a ja dalej nic nie dostałemEA_Kalina​ naprawde studio traci w naszych oczach w tym momencie.

• GKJ1's avatar
    GKJ1
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

No właśnie, dalej nic 

• Morderkein's avatar
    Morderkein
    Newcomer
    10 hours ago

Mamy środę i ciągle cisza, brak rekompensaty na koncie.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.73 PostsLatest Activity: 16 minutes ago