Forum Discussion

PaPryk776's avatar
PaPryk776
New Novice
5 months ago

Brak dodatków phantom

już parę ładnych dni zmagam się z problem jaki jest brak dodatków phantom i grabarz na ps5 w wersji pudełkowej, moim zdziwieniem jest tylko to że w EQ mam zawiązkę na broń i kamuflaż na czołg, reszty nie ma jak i nagrody z żądań bety 

Powolj zaczynam rozważać reklamację. tracę nadzieję 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej PaPryk776​ 

Czy masz pewność, że reszta zawartości (np. skórka na nóż bojowy) nie znajduje się również w ekwipunku? 

Jeśli chodzi o nagrody z bety upewnij się, że jesteś zalogowany na właściwym koncie i przejdź do skrzynki odbiorcej w menu głównym gry. 

• PaPryk776's avatar
    PaPryk776
    New Novice
    5 months ago

EA_Kuba​ skorka na nóż bojowy ani skórka do postaci w zawartości przedpremierowej a nawet skorki operatorów widmo, nie znajdują się w moim ekwipunku, wyjątkiem są nieśmiertelnik, zawieszka na broń, naklejka, kamuflaż na czołg 

• tylerdurdenmu's avatar
    tylerdurdenmu
    New Novice
    5 months ago

Mam ten sam problem, doslownie identyczny, pisze do nich od 3 dni i zero odpowiedzi, zero konkretow, tylko powtarzajace sie pytania o te same rzeczy typu EA ID doslownie mnie cos pierdzielnie, czuje sie oszukana, bo wydalam 130zl dodatkowo na kontent ktorego nie mam i dodatkowe calkowite olewanie od supporta

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 26 minutes ago
228 Posts