Doctrine_DBALSeasoned Newcomer6 months agoRe: Problemy z ytratą pakietów oraz spadkiem klatekPróbowałeś tych : Gra stutteringuje/laguje - na becie nie bylo problemu. | EA Forums - 12740165 sposobów ?
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 23 hours ago241 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 23 hours ago241 Posts
Recent DiscussionsZamrożenie PC po ostatniej aktualizacji Anti-cheat Javelin podczas gry w BF6 Witam, Odkąd 1 kwietnia zaktualizował mi się anticheat Javelin, gra w losowych przypadkach powoduje zamrożenie komputera. Obraz, który był zostaje na ekranie, wszystko niby pracuje normalnie, ale ko...brak możliwości dodania do znajomych Dzień dobry mam mianowicie taki problem że od dłuższego czasu nie mogę dodać znajomych ponieważ wyskakują takie błędy . Mimo że próbowałem się połączyć z znajomym na serwerze to on i tak mnie nie wid...Brakujące BETA nagrody Cześć, Piszę tutaj, ponieważ EA zaprzestało wspierania systemu ticketów. Wszystkie sprawy zostały zamknięte, nie ważne czy problem został rozwiązany czy też nie. Nie można stworzyć nowych spraw, wz...Odrzucanie postów na forum EA/BF6 Hej, Ostatnio biorę udział w dyskusji w wątku RPG zeroing issue | EA Forums - 13332124 Niestety moje odpowiedzi zostają odrzucone (czasem po kilkunastu minutach nawet). Nie rozumiem tego działan...Problem z menu gry i nie tylko Problem z menu gry i nie tylko