xHedzik80xRising Novice7 months agoRozwiązanie Komu nie działa na EA rządać zwrotu pieniędzy i przejść na steam
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago244 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago244 Posts
Recent DiscussionsUtracono połączenie Witam gram na Xbox series x mam internet 600 mega i wiecznie wywala mnie z gry z informacją , że utracono połączenie wszytko zaczęło się po wprowadzeniu sezonu 3 czy wy też macie takie problemy ? Ora...Zamrożenie PC po ostatniej aktualizacji Anti-cheat Javelin podczas gry w BF6 Witam, Odkąd 1 kwietnia zaktualizował mi się anticheat Javelin, gra w losowych przypadkach powoduje zamrożenie komputera. Obraz, który był zostaje na ekranie, wszystko niby pracuje normalnie, ale ko...Wyrzucanie do pulpitu bez żadnego komunikatu! Moja ulubiona gra i taki problem - bez ostrzeżenia w losowym momencie z gry ląduje na pulpicie komputera ktoś coś jest w stanie pomoc ? Redsec i może w bf6 problem z światłem Ost. Pobrałem redsec na ps5 slim a myślę sobie sprawdzę jak to śmiga i co gra się spoko , ale jest problem co jakiś czas światła wariują i nic nie widać jakieś glicze dziwne jak z flash bang czasem k...brak możliwości dodania do znajomych Dzień dobry mam mianowicie taki problem że od dłuższego czasu nie mogę dodać znajomych ponieważ wyskakują takie błędy . Mimo że próbowałem się połączyć z znajomym na serwerze to on i tak mnie nie wid...