Forum Discussion
6 Replies
- deadmajo4 months agoRising Novice
spróbuj bez tych map Blackwell Fields
Eastwood
Oblężenie Kairu - panpele1124 months agoSeasoned Newcomer
Bez tych map działa, to już od wczoraj wiem :D ale chciałem sobie pograć w nowe mapy, ale nie EA to ma w nosie i od wczoraj próbują to naprawić (jeśli w ogóle próbują)... gigantyczna firma, jedna z większych premier w ich studiu, a gra nie może działać normalnie... czasem się zastanawiam, kto tam pracuje? Ludzie z łapanki czy goście co się na czymś znają. Takie problemy nie powinny mieć miejsca! Człowiek wydaje kase kupuje gre, battlepasa, a oni nie potrafią dać dobrego produktu. Może jakiś pracownik się tu wypowie? czy będzie mi kazał podać mu raport z DxDialog, który błędów nie wykazuje.
- deadmajo4 months agoRising Novice
z każdym słowem co mówisz się zgadzam ja tyle farta co ty nie miałem bo nie wiedziałem że te mapy nie działają a przeszukałem pół internetu nawet tutaj odznake dostałem za przeczytanie 100 postów i wczoraj ciągle mnie wywalało dzisiaj od 7 do 14 walczyłem a wczoraj od 9 do 22 próbowałem z 50 jak i więcej sposobów nic nie pomaga jeszcze zauważam że mają problem z memory leak w menu prawie całe zasoby karty graficznej mi zżera (vram ) a w samej grze o połowe mniej co nie powinno mieć miejsca tam ludzie pracują co nie znają się na niczym totalnie bo jak robiąc hotfixa czy poprawiając coś niszczy sie z 3 tysiące innych rzeczy nie mówie o samej rozgrywce bo nie każdemu dogodzisz ale o optymalizacji która powinna być ich największym priorytetem a co do naprawienia nie zauważyłem żadnego wpisu od nich chyba że był na X a tam nie zaglądam a próba skontaktowania się na ten temat z supportem nie jest zakładaniem "sprawy" na którą ci odpowiedzą lecz tylko i wyłącznie poinformowaniem że występuję błąd ale raczej mają to głęboko w przewodzie pokarmowym na samym początku słuchali musze to przyznać ale potem już olali totalnie jak grałeś w inne części to się powtarza sytuacja jak z punkbusterem
- SebaGra_TV4 months agoRising Novice
A na czym masz grę? EA App?
- panpele1124 months agoSeasoned Newcomer
Tak, EA crap
Próbowałem używać opcji napraw, czyszczenie pamięci, wymuszenie uruchomienia z DX11 - noloks4 months agoNewcomer
Mam ten sam problem, wczoraj działało w miarę normalnie ale zauwazyłem że najwiekszy problem mam grajac w drużynie ze znajomymi. oni wchodzą do meczu a moja gra uważa że się wyłączy. probowałem nawet być założycielem druzyny wtedy : oni dołączą do gry a ja zostaje w lobby... jedyna opcja dołączenia to w znajomych kliknąć dołącz do gry. i to tez nie zawsze.
Fakt pomogło wyłączenie tych 3 map co był wypisane powyżej, ale nie na tym to powinno polegać. z całym szacunkiem ale zaczynam żałować zakupu przez Ea APP....