Forum Discussion
Hej, wykorzystałem wszystkie podpowiedzi EA_Kuba , i był spokoj i teraz aktualizacja i znów wywala mnie do pulpitu z tym ze teraz windows nie raportuje żadnego błędu:( javelin odinstalowany i zainstalowany ponownie, wykonałem czystą instalację kart NVIDIA..
przemo1935 Z tego co opisujesz, masz teraz typowy „czysty” crash do pulpitu bez błędu. Najczęściej to oznacza konflikt w tle albo uszkodzone lokalne pliki po aktualizacji. Na ten moment spróbuj dwóch rzeczy.
- Najpierw zresetuj lokalne pliki gry. Wejdź w folder C:\Users\Twoja_nazwa\AppData\Local\EA SPORTS FC 26
i zmień jego nazwę np. na FC 26_kopia. Przy kolejnym uruchomieniu gra stworzy wszystko od nowa. To często pomaga właśnie po update. - Druga rzecz - uruchom PC w trybie czystego rozruchu
Możesz też na szybko sprawdzić Menedżer zadań podczas gry. Jeśli w momencie crasha użycie GPU albo CPU nagle spada do zera albo skacze, to mamy konkretny trop. Jeśli problem dalej będzie występował, podeślij proszę nowy DxDiag.
- przemo19352 months agoNew Novice
EA_Kalina bardzo dziękuje za zainteresowanie problemem, po wykonaniu wszystkich czynności zalecanych prze EA_Kuba , miałem spokój aż do ostatniej aktualizacji, okazało się, że sterowniki płyty głównej MSI , nie są aktualne, po aktualizacji Biosu jak na razie wszystko śmiga. Dziękuje za wsparcie.
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Fantastycznie! Dzięki za potwierdzenie przemo1935